POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Galatasaray'dan şampiyonluğa dev adım...
Galatasaray'dan şampiyonluğa dev adım...
Erdoğan: Tarihin en büyük katliamı yaşanıyor
Erdoğan: Tarihin en büyük katliamı yaşanıyor
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu!
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu!
Yargıtay'da iki seçim birden yapılacak
Yargıtay'da iki seçim birden yapılacak
18 Ekim 2018 Perşembe - 16:15

İYİ Parti İzmir'de yeni başkandan teşkilata ilk mesajlar ve 'istifa depremi' yorumu!

İYİ Parti İzmir’in yeni Başkanı Hüsmen Kırkpınar il binasında teşkilatla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Kırkpınar, “Yarın sabahtan itibaren tüm teşkilatımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin zaferini kutlamak üzere çalışmaya başlayacaktır. İYİ Parti’nin İzmir’de neler yaptığını herkes görecek” dedi. Kırkpınar 17 ilçe başkanının istifa kararı almasını da yorumladı.

İYİ Parti İzmir de yeni başkandan teşkilata ilk mesajlar ve  istifa depremi  yorumu!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’de 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrası Genel Merkez Afyonkarahisar kampında yaşanan kriz sonrası ikna edilen Meral Akşener’in yeniden genel başkan seçildiği 2.Olağanüstü Kurultay sonrası geniş çaplı revizyon kararı almıştı. 

Yerel seçimlere yeni bir yapılanmayla gitmeyi planlayan hamle kapsamında tüm il başkanlarının istifası alınmıştı. 

Süreçte İzmir konusunda yaşanan belirsizlik son buldu ve Genel Merkez istifası alınan Koray Ükünç'ün yerine yola Hüsmen Kırkpınar'la devam etme kararı aldı. 

İYİ Parti İzmir'in yeni İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ilk görev gününde il binasında teşkilatla bir araya geldi.

Teşkilat ile buluşmasında birlik, beraberlik mesajları veren Kırkpınar 2019 yerel seçimlerinde İzmir'de iddialı olduklarını da belirtti.  

BU HEYECAN BİTMEYECEK !
Kırkpınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi :
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tensip ve takdiriyle il başkanlığı görevi şahsıma tebliğ edilmiştir. Bunu paylaştığım saatten itibaren tebrik için arayan pek ok arkadaşımız oldu, hepinize teşekkür ediyorum. Saat 06.30'da ilk telefon çalmaya başladı ve bu şunu işaret ediyor ki; İYİ Parti'nin oy vereninde de, en ücra köşesindeki kadrosunda da o heyecan bitmemiştir. Allahın izniyle de bitmeyecek! Türkiye çok zor şartlarda meşakkatli bir süreç yaşıyor. 24 Haziran seçimlerine gittiğimizde ülkenin iç ve dış problemleri ile uğraşan bir hükümet, içerde de sosyal hayatı her alanında yaşayan Türk Milleti sıkıntılarla baş başaydı. Biz, İYİ Parti olarak Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanlığı makamına getireceğimizi milletimize söyledik ama beklentimiz gerçekleşmedi. Bununla beraber Türkiye genelinde yüzde 10 sınırının altında kaldığımıza dair beklentiler vardı, Yüksek Seçim Kurulu’nun bile açıklaması oldu, 43 Milletvekili ile parlamentoya girdik. Bir yıllık parti süreye karşı yarışarak kendi kadrolarını kurmakta zorlanırken yarışarak baskın bir seçimin olacağını herkes gibi parti yöneticilerimiz de biliyordu. Buna rağmen süreç fırtınalı bir şekilde gerçekleşti. Henüz 1 yılı tamamlamadık ve 43 milletvekilimiz var. 81 ilde teşkilatlarımız kurulu hazır ve çalışır halde...

İZMİR’DE İŞİMİZ YARIN BAŞLIYOR
Bizim işimiz İzmir’de yarın sabah başlıyor. Sebebi de geçtiğimiz süreçte il teşkilatlarımızın yapılanması süreci kaybımız olması... Bütün teşkilatımızın hepsi kardeşim, ağabeyim… Hepimiz gönül birliği, el birliği ile yola çıkmış iyilik hareketiyle İYİ Parti’yi İzmir’de zirveye taşımak niyetindeyiz. Bu partinin kuruluş aşamasında, il ve ilçe teşkilatlarının kuruluş aşamasında her kim emek verdiyse benim başımın tacıdır. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını istiyorum. Yarın sabahtan itibaren tüm teşkilatımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ partinin zaferini kutlamak üzere çalışmaya başlayacaktır, bundan herkes emin olsun. Bu süreç içerisinde zaman zaman sıkıntılı günlerimiz olmuştur. Ama ben ömrü hayatım boyunca hiçbir sıkıntılı döneme dönüp bakmam. Bizim idealimiz yarındır, bizim idealimiz partinin iktidar gündür.  

EN AZ 7 İLÇEDE ADAYIMIZI YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ
İYİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve Eski İl Başkanı Koray Ükünç’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Kırkpınar konuşmasına şöyle devam etti:
Kimsenin kimseyi kırmaya ne hakkı vardır, ne gönlü razı gelir. İl ve ilçelerimizde geçen 8, 9 aylık sürede bir kişinin dahi kalbini incittiysem şahsen özür dilerim. Ben hayata mücadele ile başlamış bir insanım, mücadeleyi severim, ticarette sevdim siyasette de severim. Hedefe kilitlenerek ulaşılır. Allah’ın izniyle, arkadaşlarımızın gayretiyle İYİ Parti’nin İzmir’de neler yaptığını herkes görecek. İYİ Parti  bu süreçte il başkanı atanmadı diye projeksiyonu yok  sanılmasın. En az 6,7 ilçemizde adaylarımızı çok yakında açıklayacağız. Kimlerin bizim kapımızı çaldığına da açıklayacağız. 

İSTİFALAR HAKKINDA NE DEDİ?
Kırkpınar, göreve atanmasının ardından 17 ilçe başkanı, il gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulunun yanı sıra 20 ilçe gençlik kolu başkanının görevinden istifa etmesi hakkında da konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla 3 Ekim’de ilçe başkanlarının tamamının da tavsiye niteliğinde istifasının istendiğini vurgulayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 17 ilçenin ardından, kalan ilçelerin başkanlarının da 3 Ekim genelgesi gereği istifasını vermek durumunda olduğunu dile getirdi.

İLÇE BAŞKANLARININ TAMAMI İÇİN GEÇERLİ
İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar şunları söyledi: 3 Ekim günü teşkilat başkanı sayın Koray Aydın tarafından bir tamim yayınlandı. Tıpkı il başkanlarından istenilen tavsiye niteliğinde istenen istifalar, aynı şekilde ilçe başkanlıkları için de var. İlçe başkanlarının tamamı için geçerli. İstifa mektuplarını verecekler, daha sonra içlerinden belediye başkan adayı olmak isteyen ya da büyükşehir adayı ya da meclis üyesi adayı olmak isteyen arkadaşlarımız arasından tekrar görevlendirme yapılmayacak. Bazıları görevlerine iade edilecek, bazılarında da yönetim kurullarının revizyonuyla ilgili görevlendirme yapılacak. Kalan ilçe başkanları da istifalarını vermek durumunda genelge gereği. Tavsiye niteliğinde karar bu! 

 
"DEAŞ Fırat'ın güneyinde 700 kişiyi rehin aldı"
 
Doğu Akdeniz'de Türk gemisine Yunan tacizi!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tarik 19 Ekim 2018 Cuma 09:41

Parti çökmüş hala boş laf!

Yorumu oyla      0      0  
Doka 18 Ekim 2018 Perşembe 21:36

Sayın başkanım bu 17 istifa genelge üstüne değil.Tepki amacıyla verilen istifalardır.Sizde iyi biliyorsunuz bunu.Kamuoyunu yanıltmayın

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikili'de 'Ulu' mitingi: Tüm oylara talibim!
Gazeteci Gökmen Ulu, memleketi Dikili’de Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını ...
İYİ Parti İzmir'de 'Kırkpınar' depremi: 17 ilçe başkanı istifa etti!
İYİ Parti’de il başkanlığına Kırkpınar’ın atanması teşkilat içinde tepkiye ...
AK Parti'den Yücel'e 'FETÖ çıkışı' tepkisi!
AK Parti İl Başkanvekili Özkan, CHP İl Başkanı Yücel’in AK Parti’ye yönelik ...
 
Erdoğan: Moldova'nın toprak bütünlüğü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Moldova'nın toprak bütünlüğü bizim için hayati ...
Başkan Uyar'dan duygusal adaylık açıklaması
İzmir'de Urla Belediye Başkanı CHP'li Sibel Uyar, 31 Mart 2019’da yapılacak ...
Ve Başkan Atila dosyasını teslim etti: Halktan aldığımız güçle hizmete devam!
Bornova Belediye Başkanı Atila hizmete devam yolunda bir dönem daha görev için başvurusunu yaptı.
 
MHP'den teşkilatlara 'provokasyon' uyarısı
MHP, yerel seçimler öncesinde tüm teşkilatlarına, "Provokasyonlara karşı ...
CHP'de vekiller 'aday belirleme' için sahaya iniyor: İzmir'den kimler/nerede görev aldı?
CHP'de yerel seçim hazırlıkları tam gaz sürerken, milletvekilleri ve PM ...
CHP Güzelbahçe'de yeni ilçe başkanı belli oldu
CHP Güzelbahçe'de belediye meclis üyesi aday adaylığı için istifa eden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri