POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP'den tavuk eti ihracatı sınırlamasına tepki
CHP'den tavuk eti ihracatı sınırlamasına tepki
Polisten kaçtılar drondan kaçamadılar
Polisten kaçtılar drondan kaçamadılar
Brezilya’da sel ve toprak kayması felaketi!
Brezilya’da sel ve toprak kayması felaketi!
TBMM'de yoğun hafta: Neler görüşülecek?
TBMM'de yoğun hafta: Neler görüşülecek?
1 Haziran 2019 Cumartesi - 12:40

İYİ Parti'de Çıray'dan bayramlaşmaya damga vuran İstanbul mesajı: Anketi açıkladı!

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik çarpıcı mesajlar verdi. Çıray, “Oyumuzu korumak zorundayız. Bu anlamda İstanbul seçimlerinin Millet İttifakı lehine Cumhur İttifakı’nın 4-5 puan önünde biteceğini düşünüyoruz. Elimizdeki anket sonuçlarına göre 2 buçuk ile 5 puan arasında önde görünüyoruz. Meşru sonuçlardan bahsediyoruz” dedi.

İYİ Parti de Çıray dan bayramlaşmaya damga vuran İstanbul mesajı: Anketi açıkladı!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı Ramazan Bayramı’nı kutladı.

İl binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Tire Belediye Başkanı İYİ Parti’li Salih Atakan Durukan, il yöneticileri, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.  

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun yoğunluğu nedeniyle programa katılamadığı aktarıldı. Teşkilat mensuplarının bayramını kutlayan Genel Başkan Yardımcısı Çıray ve İl Başkanı Kırkpınar önemli mesajlar verdi.

BAYRAMLAŞMA GÜNÜ İÇİN OYLAMA YAPTIK

İl Başkanı Kırkpınar, “Bayramlaşmayı bayramın ikinci günü olur ama bayram tatili 9 gün olduğu için bazı arkadaşlarımızın seyahatleri olduğunu öğrendim. Ben de yönetim kurulu ile toplantı yaptım. İlçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sorarak bir planlama içine girdim. Ağırlıklı olarak bugün çıktı. Oylama gibi oldu ama böyle bir sonuç çıktı” dedi.

İYİ PARTİ TÜRK SİYASİ HAYATININ GİDİŞATINI DEĞİŞTİRMİŞTİR!

İYİ Parti’nin Türk siyasi hayatının gidişatını değiştirdiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Çıray, “İYİ Parti’nin son zamanlarda Türkiye siyasetindeki bütünleştirici tutumu, partiler üstü anlayışı gittikçe toplumda daha fazla karşılık bulmaya başlamıştır. İYİ Parti Türk siyasi hayatının gidişatını değiştirmiştir. Çok zor şartlar altında kurulmuştur. Seçime sokulmamak için neler yapılmıştır? Bunları unutmayalım. 7 ayda çok büyük mesafeler almış ve milyonlarca insanın teveccühüne mazhar olmuştur. Bunlar sizlerin sayesinde olmuştur. Vatansever İYİ Partililere teşekkür etmek istiyorum. Bayramımıza 2 gün kalmıştır. Milli irademiz bayramı bugün kutlamamızı istemiştir” dedi. Çıray, İzmirlilerin, Türk Milleti’nin ve İslam aleminin bayramını kutladığını da söyledi.

ÇIRAY’DAN İSTANBUL MESAJI: ELİMİZDEKİ ANKET SONUÇLARINA GÖRE…

23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin konuşan Çıray, “Ekrem İmamoğlu da Millet İttifakı’nın adayıdır. Biraz önce buraya gelirken Saadet Partisi yöneticileriyle karşılaştık. Onlar da Millet İttifakı’nın doğal üyeleridir. Ama bu seçimde aday çıkardılar. Bu da onların en demokratik haklarıdır. Biz Millet İttifakı’nın gereğini yapmaya ülke çıkarları açısından önem veriyoruz. İstanbul il başkanımız Buğra Bey ve milletvekillerimiz çeşitli aşamalarda ve desteklerini vermeye devam ediyorlar. İstanbul meselesi partiler üstü bir olay haline geldi. Millet iradesinin gaspını yaşadık. Seçilmiş bir başkanın mazbatasını aldılar. Bu Türk siyasi tarihinde 1946 yılından bu yana görülmüş en büyük siyasi skandaldır. Türk Milleti bu skandalla hesaplaşmak zorundadır. Kendi oyuna, iradesine sahip çıkmak adına sahip çıkmak zorundadır. Oy namusumuzdur. Oyumuzu korumak zorundayız. Bu anlamda İstanbul seçimlerinin Millet İttifakı lehine Cumhur İttifakı’nın 4-5 puan önünde biteceğini düşünüyoruz. Elimizdeki anket sonuçlarına göre 2 buçuk ile 5 puan arasında önde görünüyoruz. Meşru sonuçlardan bahsediyoruz” açıklamasında bulundu.

 
Yeni süreç başladı: Öykü Arin'e baba umudu
 
Göztepe transferde atağa kalktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘15 Temmuz’ genelgesi
Cumhurbaşkanlığı'nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerinin ...
"Kavganın değil, barışın yanında yer alacağız"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen 10 bin hatim ...
İzmir'den İmamoğlu'na sanatsal destek: Yücel o tabloyu aldı
Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ...
 
CHP Balçova'dan İmamoğlu'na destek mesaisi!
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan o ilçeye videolu bayram mesajı!
Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Sengel, Ankara’ya gitti. CHP Genel Başkanı ...
CHP'li Beko Yaylaköy için meclis araştırması istedi
İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Yaylaköy’de büyük bir rantın döndüğünü ...
 
CHP'li Polat sordu, Bakan Kurum yanıtladı: 2B raporu!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, CHP’li Mahir Polat’ın 2/B arazileriyle ...
CHP'li Bakan 'Çeşme Havalimanı'nı sordu!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile İdlib'i görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri