POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
20 Temmuz 2019 Cumartesi - 10:47

Karşıyaka'da stat tartışması... AK Partili Başkan'dan sert sözler, Tugay'dan foto-kontra!

Karşıyaka'da stat tartışması alevlendi. Belediye Başkanı Tugay'ın 100 günlük görev süresinde icraatlarını anlattığı toplantıda stat konusundaki açıklamalarına AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu’ndan sert tepki geldi. Çitfçioğlu'nun sert sözlerle hedef aldığı Başkan Tugay'dan sosyal medyadan foto-kontra geldi.

Karşıyaka da stat  tartışması... AK Partili Başkan dan sert sözler, Tugay dan foto-kontra!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, yaptığı yazılı açıklamayla açılan tüm dava ve yapılan itirazlara rağmen hükümetin, Karşıyaka Stadı’nın yapımı konusundaki kararlılığını asla kaybetmediğini söyledi. Belediye Başkanı Cemil Tugay ile daha önce yaptığı görüşmede, stat konusunu basın önünde konuşmama, süreci siyasi açıklamalara kurban etmeme kararı aldıklarını belirten Çiftçioğlu, Tugay’ın sözünde durmadığını ve gerçek dışı açıklamalarla da kamuoyunu yanılttığını belirtti.

BUGÜNE KADAR KULÜP İÇİN NE YAPTIN?

Tugay’ın, ilk defa sağlıklı işleyen süreci baltalamak istercesine stat konusunda yanlış bilgiler verdiğini ifade eden Başkan Çiftçioğlu, "100 günden bu yana Karşıyaka Spor Kulübü’ne, ‘cek-cak’ ve camiaya sevecen gelecek sahte mesajların dışında, belediye olarak hangi yardımı yaptın Cemil Tugay? Taraftarlara 2019-2020 sezonunda futbol şubesinin tüm giderlerinin belediye imkanları ile üstleneceğini dilden dile dolaştırdın. Şu ana kadar futbol şubesi için ne yaptın?” diye konuştu.

‘HUKUKİ MÜDAHALE OLMADI’ AÇIKLAMASI KESİNLİKLE YALAN

Karşıyaka Stadı'nın yapımının gecikmesinde, CHP'li belediyeler tarafından açılan davaların da etkili olduğunu ifade eden Başkan Çiftçioğlu, “Karşıyaka Belediyesi’nin, Ankara 3. İdare Mahkemesi’ne 2014/1021 esaslı dosya numarası ile ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması talepli açtığı dava var. Sadece bu kadar da değil. Büyükşehir Belediyesi’nin de Ankara 18. İdare Mahkemesi’ne 2014/1430 esaslı dosya numarası ile ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açtığı dava mevcut. Tüm bunlara rağmen Tugay’ın stat konusunda yaptığı açıklamaların kabul edilebilir tarafı yok” dedi.

MEVKİ SARHOŞLUĞUNA KAPILDI: ZÜBÜKZADE KARAKTERİ DOĞUYOR

Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın “zübük” siyaset anlayışıyla hareket ettiğini belirten Başkan Çiftçioğlu, “Sen çayını Alsancak sokaklarında içerken, AK Parti milletvekilleri bu süreçleri atlatmak için canla başla mücadele ediyordu. ‘Hükümet stadı yapmayacaksa araziyi geri versin’ açıklaması, sorumluluk makamında olmasına rağmen sahte kahramanlığa soyunan Cemil Tugay için talihsizlik olmuştur. Tugay, her şeyden önce Karşıyaka Belediyesi adına, beş yıllık zaman kaybının özrünü dilemeli. Cemil Tugay’ın açıklamalarını gördükçe, aklıma rahmetli Kemal Sunal’ın canlandırdığı 'Zübükzade' karakteri geliyor. Tugay’ın mevki sarhoşluğuna kapılıp yaptığı gerçek dışı açıklamaları kınıyorum” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta belediye meclis üyeleri ile birlikte Karşıyaka Belediyesi’nin yüz günlük çalışma performansını, düzenleyecekleri basın toplantısı ile değerlendireceklerini kaydeden Çiftçioğlu, kamuoyunun yanlış yönlendirilmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

TUGAY'DAN SOSYAL MEDYADAN FOTO YANIT!

AK Partili Çiftçioğlu'nun açıklamaları sonrası Başkan Tugay'dan sosyal medyada foto-kontra geldi. Tugay, stat arazisinde belediye ekiplerince temizlik çalışmasının yapıldığını gösteren görselleri, " Birileri stat konusunda hiç bir şey yapmadan, ağzından köpükler saça saça bizlere hakaret ederken, biz stat arazisini temizlemekle meşguldük" ifadelerini kullandı. 

 

 
FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar
 
Selin'in yeni hedefi yüzme şampiyonluğu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Personel a.ş çalışanı cnk 20 Temmuz 2019 Cumartesi 11:20

Akp ilçe başkanı tarafından yapılan açıklama büyük ksk taraftarını dolduruşa getirmekten başka bir şey değildir. Başkanımızın Yüz günlük doğru icraatinin hoşunuza gitmememesi gayet doğaldır. Siz bile gıpta ederek göreceksiniz ki,doğru adamla eğri işin olmayacağını.. Ama asla dile getiremeyeceksiniz..

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trump'tan Cumhuriyetçi senatörlere 'Türkiye' daveti
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Türkiye ve S-400 konusunu görüşmek üzere ...
Yıldırım'ın İzmir programında değişiklik!
AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım'ın, 22 Temmuz ...
Beko: Kıdem tazminatı kırmızı çizgimizdir!
Kıdem tazminatının fona devredilmesiyle ilgili tepkiler günden güne artarken ...
 
İmamoğlu açıkladı: Yüzde 90'a yakını istifa etti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye iştirakleriyle ilgili ''Yüzde 90'a ...
Sındır: O sözleşmeler denetimden kaçırılamaz!
Cumhurbaşkanlığı tarafından TBMM’ye sunularak kabul edilen 11. Kalkınma ...
MHP İl Başkanı Şahin'den Soyer'e 'Pagos' tepkisi
Yazılı bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Şahin, “Tunç Soyer ve CHP zihniyeti ...
 
Dağ İzmir'in raylı sistem projelerinde son durumu anlattı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’in ...
CHP'li Bakan: Harmandalı Geri Gönderme Merkezi Guantanamo Üssü müdür?
Hak ihlalleriyle anılan İzmir’deki Harmandalı Geri Gönderme Merkezi bu ...
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Karamollaoğlu'na tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Saadet Partisi Genel Başkanı, partimizi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri