POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
24 Nisan 2022 Pazar - 14:16

Kemalpaşa'da coşkulu 23 Nisan galası

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 20 - 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği” coşkulu gala gecesi ile sonlandı.

Kemalpaşa da coşkulu 23 Nisan galası

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 20 - 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği” coşkulu gala gecesi ile sonlandı.

Kemalpaşa Belediyesi, 20-23 Nisan tarihleri arasında 4 gün süren “23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği” kapsamında Arnavutluk, Gürcistan ve Makedonya’dan gelen yaklaşık 200 öğrenciyi ilçede misafir etti. Etkinlikler kapsamında 23 Nisan coşkusu, 4 gün boyunca toplam 8 ayrı mahalleye taşınırken, program 23 Nisan cumartesi günü gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından, saat 21.15’te Dere Mesire Alanı Amfi Tiyatro’da sergilenen coşkulu tören ile tamamlandı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği programı boyunca, Halilbeyli, Bağyurdu, Ören, Armutlu, Sütçüler, Ulucak, Yukarıkızılca, Örnekköy ve son olarak Kemalpaşa Merkez’de gerçekleştirilen dans gruplarının gösterilerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Konuk çocuklar kendi ülke bayrakları ve yöresel kıyafetleriyle yerini alarak renkli gösteriler sundu. Kemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun da yer aldığı gösterilerde vatandaşlar 23 Nisan heyecanına ortak oldu.

‘ÖZLEDİĞİMİZ 23 NİSAN’

Gala programında konuşma gerçekleştiren Başkan Rıdvan Karakayalı, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Özlediğimiz 23 Nisan kutlamalarını hatırlamak ve yeniden yaşatmak için uzun süredir gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında ilçemizde üç farklı ülkeden çocukları bir araya getirdik. Önümüzdeki 23 Nisan kutlamalarında bu sayının çok daha fazla olması için çaba sarf edeceğiz. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bugünü bizlere armağan eden aziz şehitlerimiz anısı önünde saygıyla eğiliyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLIK KOLTUĞUNA TUĞSEM OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğuna bu yıl Kemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu öğrencisi Tuğsem Ciritoğlu oturdu. Bir günlüğüne Kemalpaşa Belediye Başkanlığı yapan Tuğsem Ciritoğlu, Fen İşleri ve Kültür Müdürlüğünden isteklerde bulundu. Halk Oyunları ekibi için aynalı bir salon talep eden Tuğsem, ‘ Kemalpaşa’da çocukları temsil ediyorum. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Temsil ettiğim tüm çocukların adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ÇOCUK MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Etkinlikler kapsamında, Arnavutluk, Gürcistan ve Makedonya’dan Kemalpaşa’ya gelen yaklaşık 200 öğrenci ile Makedonya - Delchevo Belediye Başkanı Goran Trajkovski Gürcistan - Martvili Belediye Başkanı Aleksandrea Grigalava Kemalpaşa Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Çocuk Meclisi etkinliğinde buluştu. Kemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu öğrencilerinin de yer aldığı etkinlik karşılıklı dostluk ve iyi niyet açıklamaları ile son buldu. Etkinlik sonrası, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, eğitmenlere ve mevkidaşlarına hediye takdimi gerçekleştirdi.

 
İYİ Partili Dervişoğlu depremzedelerin sorunlarını Meclis'e taşıdı: Bakan Kurum'a 6 soru!
 
Enerji nakil kablosu hırsızları yakalandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme'de dolu dolu 23 Nisan!
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği ...
23 Nisan coşkusu Konak'ı sardı!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konak Belediyesi’nin iki gün ...
Menemen'de 20 halı sahadan ilki yola çıktı!
Şenlikler kapsamında Menemen Belediyesi’nin çocuklar için ilçeye kazandıracağı ...
 
Bayraklı'da 25 bin çocukla büyük şölen!
Bayraklı Belediyesi’nin bir hafta süren 23 Nisan kutlamalarına yaklaşık ...
İduğ iş dünyasıyla buluştu: 3 yıl raporu ve 'Koca' teşekkür!
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornovalı iş insanları ile ...
Kiraz'da belediyeden 5 bin kişilik iftar
Kiraz Belediyesi tarafından 5 bin kişilik iftar programı düzenlendi.
 
Dünya çocukları Karşıyaka'da buluştu
Karşıyaka Belediyesi tarafından, Karşıyaka Kaymakamlığı ve İlçe Milli ...
Ödemiş'i 23 Nisan coşkusu sardı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ödemiş Belediyesi’nin çocuk ...
Bornova'da tam gün 23 Nisan coşkusu
Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri