POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Karamollaoğlu'ndan flaş genel başkanlık açıklaması!
Karamollaoğlu'ndan flaş genel başkanlık açıklaması!
Fenerbahçe Beko kaybetti: Maç sonu arbede!
Fenerbahçe Beko kaybetti: Maç sonu arbede!
Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'dan 5 gollü maç!
Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'dan 5 gollü maç!
Erzan hakkında iki yeni iddianame: Pazarcı çift detayı!
Erzan hakkında iki yeni iddianame: Pazarcı çift detayı!
1 Mart 2019 Cuma - 17:50

Menderes'te 5 CHP'li vekille mitingi gibi açılış!

CHP’nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar’ın seçim ofisinin kurdele kesimine katılan milletvekilleri Bayır, Bakan, Arslan, Beko ve eski vekil Çam, Menderesli seçmenlerden oylarıyla destek vermelerini istedi.

Menderes te 5 CHP li vekille mitingi gibi açılış!

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar’ın seçim ofisi açılışı, miting havasında geçti. İYİ Parti yöneticilerinin de katıldığı tören, biri eski, beş milletvekilinin katılımıyla adeta gövde gösterisine dönüştü. CHP Milletvekilleri Murat Bakan, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Kani Beko ve eski Milletvekili Musa Çam, sokağa sığmayan seçmenlere hitaben yaptıkları konuşmalarda, Menderes’in de Türkiye’nin de bugünkü zihniyetten kurtarılması gerektiğini, oylarıyla ilçede Mustafa Kayalar’a ve Büyükşehir’de Tunç Soyer’e sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Korku imparatorluğu çökecek
CHP İlçe Başkanı Gizem Candan’ın açılış konuşmasından sonra söz alan Milletvekili Murat Bakan, “Önce Menderes’te, sonra Türkiye’de, korku imparatorluğuna çökerteceğiz. Mustafa Kayalar, Menderes’i mutlu insanların şehri yapmak için sizden destek bekliyor. Kayalar’a sahip çıkalım” dedi.

Milletvekili Ednan Arslan ise 2014’te CHP’nin Menderes’te seçimi kaybetmesini bir kaza olarak nitelendirdi ve şunları söyledi: “Artık dayanışma, güçlü olma zamanı. Yol kazası sonucu kaybettiğimiz beş yılı telafi etmek için ant içtik. Mustafa Kayalar’la Menderes Belediyesi’n CHP bayrağını dikeceğiz. Mendereslilerden rekor oy bekliyoruz.”

Bizim Mustafa, 1 Nisan’da başkan
Milletvekili Tacettin Bayır ise törene katılan coşkulu kalabalık karşısında çok duygulandı, “Menderes, Menderes olalı böyle bir seçim ofisi açılışı görmedi. Ben 36 yıldır siyaset yapıyorum, ben de görmedim” dedi. Bayır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu güzel tablo, Mendereslilerin CHP belediyeciliğini özlediğini gösteriyor. Mustafa Kayalar, sizlerden biridir. Bu toprakların insanıdır. Bizim Mustafa, 1 Nisan’da Menderes’in Belediye Başkanıdır.”

Milletvekili Kani Beko, AKP hükümetine çattı; iktidarın, tüm Cumhuriyet kazanımlarını sattığını anlattı. Beko, “Ülkeyi mahvedenleri ve onların Menderes’teki uzantılarına oy yok. Mustafa Kayalar, Menderes’i Menderes yapmak için yola çıktı. Bu yolda ona destek vermek, hepimizin görevidir” diye konuştu.

Eski vekil Musa Çam da “Mahallemizin çocuğu” dediği Mustafa Kayalar’ın Makine Mühendisi olduğunu, beş yıl Belediye Meclis üyesi olarak çalıştığını anlattı, şunları söyledi: “Beş yıllık kaybı tolere etmek, sizin elinizde. 31 Mart’ta, çocuklarımızın geleceğini oylayacağız. 1 Nisan’da her şey çok güzel olacak.”

Menderes ihmal edildi
Başkan adayı Mustafa Kayalar, 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Son beş yılda fazlasıyla ihmal edilen Menderes’i, bu kötü yönetimden kurtaracağız. Mendereslilerin özlediği hizmet odaklı belediyeciliği getireceğiz. 31 Mart’ta kazanan, bizimle birlikte Menderes olacak” dedi. “Cumhuriyet Halk Partisi, halkın partisidir. Halkın kapısı da her zaman, herkese açıktır” diyen Kayalar, şunları söyledi: “Hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun, tüm Mendereslilere, eşit hizmet götüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Sadece partililerimizden değil, daha aydınlık, insanların yüzünün güldüğü Menderes’te yaşamak isteyen herkesin oyuna talibim. Çocuklarımıza, kadınlarımıza, en çok da gençlerimize özel projeler geliştirdik. Mevcut yönetim, halktan uzak, Menderes’in sorunlarından bihaber, küçük bir çevreye hizmet eden belediyecilik anlayışına sahipti. Öyle ki, Hükümet yatırımlarıyla başlattıkları hastaneyi dahi bitiremediler. Biz Büyükşehir ile uyum içinde çalışarak, Menderes Belediyesi tarafından gelmesi engellenen hizmetlerin hepsini alacağız. Sosyal projelerimizle herkese dokunacağız. Özellikle tarım ve turizmde Menderes, hak ettiği yere gelecek. El ele, omuz omuza vererek, 31 Mart’ta halkı canından bezdiren belediyecilik anlayışından kurtulacağız.”

 
Bahçeli: Tarih cahilleri bekayı bilmez!
 
Tapuda usulsüzlük yapan müdürle birlikte 16 kişi tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: Tarih cahilleri bekayı bilmez!
MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. ...
Bergama'da Soyer günü!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim ...
Adaylığı düşürülen Çalkaya'dan kritik mesajlar: O itirazı yapanı anlattı!
CHP'de adaylığı düşürülen Balçova Belediye Başkanı Çalkaya, "Fetullah ...
 
CHP'de Çalkaya'nın yerine örgütten sürpriz öneri
Yeni aday’ mesaisiyle Ankara’ya Genel Merkez’e giden ilçe başkanı Aygül ...
Zeybekci'den Soyer'e: İzmir'in Ankara'dan onay bekleyen hiçbir projesi yok!
Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, Millet ...
Erdoğan: Fiyatlar böyle devam ederse...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Fiyatlar bir anda tanzim satışlarla yüzde 50 ...
 
CHP Balçova'da aday adaylarından 'Çalkaya' mesajı: İçimizden birini seçin!
CHP'de Balçova Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler yaptıkları ...
Başkan Çiçek’ten o iddialara belgeli yanıt
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire 1922’nin Tire takımı olmadığı, ...
"Asgari ücret farkını belediyelerimiz ödeyecek"
Belediye işçilerine seslenen Kılıçdaroğlu, CHP belediyelerinde asgari ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri