POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Rusya'dan Ukrayna'ya 'gece yarısı' füze saldırısı
Rusya'dan Ukrayna'ya 'gece yarısı' füze saldırısı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
ABD'de bir George Floyd vakası daha!
ABD'de bir George Floyd vakası daha!
23 Şubat 2018 Cuma - 17:06

NHP ilaç 'Crystalin' ile dünyaya açılacak

Yara ve mikroorganizmalara karşı tam koruma ve tedavi sağlayan Crystalin’in Sağlık Bakanlığı’ndan izin alınarak sadece eczanelerde satıldığını belirten NHP İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bayram Gökyer, Crystalin’in 3 yeni formuyla Türk ve Dünya Tıbbına hizmet etmeye devam ettiğini belirtti.

NHP ilaç  Crystalin  ile dünyaya açılacak

100 ml sprey, 200 ml sprey ve 400 ml likit solüsyon olmak üzere hali hazırda üç formu bulunan Crystalin’in ürün portföyüne üç yeni form daha eklediklerini belirten Gökyer, yeni eklenen bu formların 50 ml Dermal Sprey, 50 ml Ağız, Boğaz ve Diş Eti Spreyi ile 100 ml’lik Gargara formları olduğunu belirtti. Sağlık Bakanlığı’ndan alınan izinle üretilmeye başlanan ve sadece eczanelerde bulunan Crystalin’in açık ve kronik yaralar başta olmak üzere birçok alanda kullanıldığı bilgisini veren Gökyer, yeni formların eklenmesiyle ağız, boğaz ve diş eti hastalıklarının ve dermatolojik rahatsızlıkların tedavilerinin desteklenmesinde hasta uyumu açısından daha pratik bir çözüm sunmuş olduklarını kaydetti.

GENİŞ KULLANIM ALANI VAR
Ürünlerinin, uygulandığı alana hızla nüfuz ederek oradaki bakteri, virüs ve mantar gibi tüm mikroorganizmaları yok ettiğini kaydeden Gökyer, “Crystalin, geniş antimikrobiyal etkinliğe sahip bir ürün. Bu üç yeni form sayesinde Crystalin; tüm ağız boşluğu, boğaz, diş eti bakım, temizleme ve gargara solüsyonu olarak, perine bölgesi bakım ve temizleme solüsyonu olarak, ameliyat öncesi ve sonrası pansuman solüsyonu olarak ve el – cilt hijyeni için rahatlıkla kullanılabilir. Yine yara çevresinin temizlenmesi, nemlendirilmesi, antisepsi sağlanması için uygulanacak bölgeye püskürterek, dökerek, silerek veya gargara yapılarak kullanılabildiği için hastalara da büyük bir uygulama kolaylığı sunmaktadır” diye konuştu. Ürünlerinin yara iyileştirici özelliğinin de olduğunu aktaran Gökyer, bu yeni formlar sayesinde Crystalin’in tonsillit, farenjit, sinüzit ve grip gibi bakteriyel, viral veya fungal üst solunum yolu enfeksiyonlarında, aft, diş apsesi ve diş eti iltihapları gibi ağız içi ve dental enfeksiyonlarda, egzama, uçuk, ayak mantarı ve diyabetik ayak gibi enfekte ya da doku bütünlüğünün bozulduğu tüm dermatolojik yara ve hastalıklarda rahatlıkla kullanılabileceğini söyledi.

YAKMIYOR VE TAHRİŞ ETMİYOR
Birçok antiseptiğin ve dezenfektanın aksine Crystalin’in hiçbir yakıcı, toksik ve irritan özelliği olmadığı bilgisini veren Gökyer, “Crystalin; fizyolojik bir pH’a sahip olduğu için ve yakıcı, irritan özelliği olmadığı için ağız, boğaz, burun, diş, göz ve vajen dahil olmak üzere bütün mukozalarda, açık yaralarda ve hatta peritonit vb. birçok intraabdominal (karın içi) enfeksiyonlarda dahi rahatlıkla uygulanabiliyor, bu da tedavi uyumu açısından hem hastalara hem de hekimlere büyük avantaj sağlıyor” dedi. Özellikle kronik yaralarda enfeksiyonu yok etmenin dışında yara iyileşmesini hızlandırmanın da çok önemli olduğunu aktaran Gökyer, Crystalin’in fibroblast ve keratinositler gibi yaranın kapanmasında rol oynayan hücrelerin hasarlı bölgeye göçünü arttırarak yara iyileşmesi üzerine de pozitif etkileri olduğunu kaydetti.

ÖNCELİK 6 ÜLKE
Büyüme hedefi içinde öncelikle gelen taleplere ve pazar araştırması yaptıkları ülkelere odaklanacaklarını kaydeden Gökyer, “Bu yılın ikinci yarısında ürünümüzü Azerbaycan, Suudi Arabistan, Yemen, Gürcistan, Irak ve Kazakistan’a ihraç etmeyi planlıyoruz. Şu anda yasal prosedürlerle ilgileniyoruz. Kısa sürede bunları tamamlayarak; yıl sonuna kadar tüm Türkiye genelinde ve öncelikle bu altı ülkede ürünlerimizi hastalara ulaştıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 
TKP'den İZBAN'da yeni sisteme karşı 10 bin imza
 
İzmir'deki utanç davasında bir beraat bir de onama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Can' veren operasyon: Yeni kulağına kavuştu
Geçirdiği trafik kazasında kulağının üçte biri kopan 3 çocuk babası Enis ...
E.Ü.'den milli aşı yolunda kritik adım!
Milli aşı üretimi için çalışmalarını hızlandıran Ege Üniversitesi'nde ...
Kanser ve diyabete karşı tam buğday ekmeği
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bazı uzmanların "ekmek yemeğin" uyarısını ...
 
Hastanede duş skandalında yeni gelişme!
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, doktorun hastaların odasında duş aldığı ...
23 yıllık hayat arkadaşına yeni bir yaşam verdi!
İzmir'de yaşayan Cennet Yüksel, 23 yıllık hayat arkadaşı Abdullah Yüksel'e ...
Alzaymır teşhisinde Türk imzası!
Nörolojik ve psikiyatrik hastalıklara çare bulmak için 25 yıldır çalışan ...
 
Çarpıcı rapor: SGK'lı neden fark veriyor?
Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, Genel Sağlık Sigortası (GSS) geliri 82.6 milyar ...
Uzmanlardan zeytinyağı uyarısı: Rengin önemi yok...
Sağlık ürünü zeytinyağında kusurlu ve güzel özelliklerin tespitini yapan ...
Sağlık Sen İzmir'den SES'e 'TTB' tepkisi!
Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, Türk Tabipler Birliği’nin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri