POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
17 Ağustos 2021 Salı - 13:13

Soyer'den itfaiyeye ziyaret: Bu gurur tarif edilemez

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya ve Muğla’daki yangın söndürme çalışmalarına katılan belediye çalışanlarıyla buluştu. Tüm personelle ayrı ayrı iftihar ettiğini söyleyen Başkan Tunç Soyer, “Siz yangın bölgesinden döndüğünüzden beri ben teşekkür telefonlarına yetişemiyorum. Gittiğiniz bölgelerdeki küçük ilçelerin belediye başkanları, muhtarları arayıp teşekkür ediyorlar bana. Bu gurur tarif edilemez” diye konuştu.

Soyer den itfaiyeye ziyaret: Bu gurur tarif edilemez

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya ve Muğla bölgelerinde yangın söndürme çalışmalarına katılan personelle bugün İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda bir araya geldi. Başkan Tunç Soyer yangına müdahale eden İtfaiye Dairesi Başkanlığı’dan 27, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan 10, İZSU’dan 13, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan 2,  İZBETON’dan 2 olmak üzere 54 personele teşekkür belgesi takdim etti.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Başkan Tunç Soyer, “Türkiye zor günler yaşıyor. Bu süre içinde İzmir herhalde bütün bu badireleri en ağır şekilde yaşayan kentlerden biri oldu. İzmir olarak çevremizdeki başka kentlerin de yardımına yetiştik. Bir arkadaşımın lafı var, 'Sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz' diye. Bu fırtınalı sular belki de hepimizi daha fazla olgunlaştırdı, pişirdi, yetiştirdi” dedi.

“Teşekkür telefonlarına yetişemiyorum”
Başkan Tunç Soyer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün olumsuz koşullara, sıkıntılara rağmen İzmir olarak biz alnımız ak, başımız dik ve gururluyuz. Bütün bu felaketlerin altından kalkmayı, herkese umut olmayı başardık. Bununla iftihar ediyoruz. Seller, yangınlar, depremler felaketler arasında bugüne kadar bildiğimiz ne varsa, gördüğümüz ne kadar örnek varsa hepsinden daha iyisini, fazlasını başardınız. Bu gururumuzun, onurumuzun boşuna olmadığını söylemek istiyorum. Gerçekten hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyoruz. Siz yangın bölgesinden döndüğünüzden beri, ben teşekkür telefonlarına yetişemiyorum. Gittiğiniz bölgelerdeki küçük ilçelerin belediye başkanları, muhtarları arayıp teşekkür ediyorlar bana. Bu gurur tarif edilemez.  Hiç karşılaşmadığımız, tanışmadığımız insanlar telefonlarımızı bulmuşlar ve teşekkür için adeta sıraya girmişler” diye konuştu.

“Kalıcı izler bıraktınız”
İzmirlilerin de büyük gurur yaşadığını söyleyen Soyer, “Bütün İzmir takip etti sizin oradaki çalışmalarınızı. Neler yaptığınızı, başardığınızı herkes izledi. Bundan sonra diliyorum ki, böyle büyük felaketler yaşamayız. Ama ne olursa olsun siz varsınız, başımıza gelecek ne kadar büyük felaket olursa olsun onu en hafif hasarla ortadan kaldırmak için siz yine elinizden geleni yapacaksınız. Sizlerin evlatları, torunları da ortaya koyduğunuz fedakâr çalışmalar nedeniyle sizlerle gurur duyacak. İnsan evladını diğer türlerden ayıran en büyük özelliklerden biri iz bırakma çabasıdır. Sizler çok güzel izler bıraktınız. Bu izler kalıcı izler” dedi.
Buluşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran, İzmir İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse de yer aldı.

 
Taliban 'af' ilan etti, kadınlara çağrı yaptı!
 
Menemen'de hayat kurtaracak birim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa'da hastane mesaisi tam gaz!
Aliağa’da yapımı devam eden Dokuz Eylül Üniversitesi Mesleki ve Çevresel ...
Buca'ya 17 ücretsiz otopark daha!
Buca’da park yeri sıkıntısına son vererek trafiği rahatlatmak için çalışmalar ...
Seferihisar'da iklim krizine karşı önemli adım!
Seferihisar Belediyesi enerji verimliliği ve yeşil çevre kapsamında örnek ...
 
DEVA İzmir'den atık toplama etkinliği
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmir İl Yönetimi, genel merkez Gençlik, ...
"Kentsel yenilemeye Kızılay'dan başlıyoruz"
17 Ağustos Depremi’nin yıl dönümünde Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde ...
İzmir ile Eskişehir arasında 'acil' protokol!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geliştirdiği “Acil İzmir” uygulamasını ...
 
Soyer’den 'Temiz Gediz, Temiz Körfez' için kurumlara yazılı çağrı
Gediz’in kurtuluş reçetesini içeren 12 maddelik deklarasyon açıklayan ...
Ödemiş Belediyesi'nde yeni atamalar!
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, belediyenin yönetim kadrosunda yeni ...
Çiğli'de Gediz için belediye-bilim iş birliği
Çiğli Belediyesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Ekolojik Denge ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri