POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İstanbul'da ekmeğe büyük zam
İstanbul'da ekmeğe büyük zam
Netanyahu'dan skandal Refah şartı
Netanyahu'dan skandal Refah şartı
Hafize Gaye Erkan geri dönüyor iddiası
Hafize Gaye Erkan geri dönüyor iddiası
'Hayalet' yakalandı: 52 yıl hapisle fuhuştan aranıyordu!
"Hayalet" yakalandı: 52 yıl hapisle fuhuştan aranıyordu!
27 Nisan 2021 Salı - 18:20

Torbalı seçimi sonrası bomba gelişme: Oyunu açıkladı, CHP'den istifa etti, AK Parti'ye katıldı!

Torbalı'da nefes kesen seçim sonunda üçüncü turda salt çoğunluğu elde eden CHP'nin adayı Mithat Tekin Torbalı'nın yeni belediye başkanı oldu. Oylamaya CHP cephesinin verdiği fireler ve yaşanan telefon krizi damga vururken, seçimin ardından CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık çarpıcı iddialarda ve sert eleştirilerde bulunarak AK Parti'nin adayı Özgür Erman Çağlar'a oy attığını açıkladı ve partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını duyurdu. 

Torbalı seçimi sonrası bomba gelişme: Oyunu açıkladı, CHP den istifa etti, AK Parti ye katıldı!

GERÇEKİZMİR - Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefatının ardından belediye meclisinde gerçekleşen oturumda ilçenin yeni belediye başkanı seçildi. 

Büyük çekişmeye sahne olan seçim sonunda üçüncü turda salt çoğunluğu elde eden CHP'nin adayı Mithat Tekin Torbalı'nın yeni belediye başkanı oldu. 

Oylamaya CHP cephesinin verdiği fireler ve yaşanan telefon krizi damga vururken, seçimin ardından bomba bir gelişme yaşandı. 

CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık çarpıcı iddialarda ve sert eleştirilerde bulunarak AK Parti'nin adayı Özgür Erman Çağlar'a oy attığını açıkladı ve partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını duyurdu. 

Akbıyık'a AK Parti rozetini İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya taktı. 

İŞTE O AÇIKLAMA:

ANTİDEMOKRATİK DİZAYN ÇIKIŞI!
Merhum başkanımız henüz hasta yatağındayken, yaşam savaşı verirken koltuk derdine düşenlerin kimler olduğunu hepimiz gördük. Bunlar, CHP'li meclis üyelerinden başkaları değildi. Başkanımızın vefatının ardından, koltuğuna 7 CHP'li meclis üyesi talip oldu. Bu görülmüş bir şey değildir. Bugün çıkıp 'siyasi ahlak', 'etik değerler', 'millet iradesi' dediklerine bakmayın. Hiçbir şekilde samimi değiller. Bugün Torbalı'da yapılan meclis toplantısı ve ardından yapılan seçimde yaşananları tarih yazacaktır. Bugün, Torbalı'da demokrasi katledilmiştir. Torbalı ile hiçbir ilgisi ve alakası olmayan insanlar, Torbalı'nın siyasetini antidemokratik bir şekilde dizayn etmeye gelmiştir. Ben demokrasiye inanan bir insanım. Hayatım boyunca demokrasinin bayrağını salladım, antidemokratik her hareketin karşısında oldum. 

FOTOĞRAF ÇEKMEMİZİ İSTEDİLER!
Bizden kimliklerimizi oy pusulaların üzerine koyarak fotoğrafını çekmemizi istediler. Bir Whatsapp grubu kurdular, kabine giren meclis üyesinin kullandığı oyun fotoğrafını çekip kurulan gruba atmasını istediler. Böyle şey görülmemiştir. Bu hukuksuzluktur. Bu demokrasiye, meclis üyelerinin iradesine saygısızlıktır. 

Bu seçim kimsenin içine sinmedi. Sağduyulu CHP'li meclis üyelerinin de içine sinmedi. Sağduyulu kişiliği olduğunu bildiğim Mithat Tekin'in de bunu kabul edemediğini, bu işin içine sinmediğini biliyorum. Torbalı, Torbalı'da yaşayanlarındır. Biz bu ilçede yaşayanlar olarak, burada yaşamayanların üzerimizde tahakküm kurmasına izin vermeyiz. 

Ben bu seçimde, adaletli ve hakkaniyetli duruşuna inandığım, mensup olduğu siyasi partisinden öte kişiliğine saygı duyduğum, Torbalı Belediyesi'ni dürüstçe yöneteceğine inandığım Özgür Erman Çağlar'a oyumu verdim. 

Bütün bu yaşananların ardından mensubu olduğum CHP'den istifa ediyorum, AK Parti'ye katılıyorum. AK Parti ailesiyle birlikte Torbalı'mız için çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçim yenilendiğinde, adaletli bir biçimde yapıldığında da Özgür Erman Çağlar'ı Belediye Başkanı yapacağız. Bunu herkes görecek.

 
CHP seçim sonrası Uygur'a gitti!
 
Yücel ve Soyer'den 'Torbalı seçimi' mesajı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emekçi izmirli 27 Nisan 2021 Salı 18:42

Yazıklar olsun!!! siz zaten partili değilmişsiniz ki, güven vermemişsiniz ki böyle bir seçim yapılmış. Bunun benzerini CHP si güvensizliğini, kaypaklığını menemen belediyesinde yaşadı. Menfaatçi insanmışsınız gittiğiniz parti karakterinize yakışmış yazıklar olsun size!!!!''

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP seçim sonrası Uygur'a gitti!
Torbalı Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonrası yeni başkan seçilen ...
Meclis'ten ABD Başkanı Biden'a ortak tepki
TBMM, ABD Başkanı Biden'ın 1915 olaylarıyla ilgili "soykırım" ifadesini ...
Torbalı seçimi sonrasında CHP’den ilk açıklama: Torun ne mesaj verdi?
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, Torbalı ...
 
AK Parti'den Torbalı seçiminde 'kimlikli fotoğraf' iddiası ve yargı mesajı!
AK Parti’den Torbalı’daki başkan seçimi sonrası ilk açıklama İlçe Başkanı ...
İzmir gözü Torbalı’daydı, nefes kesen seçimi CHP'li Tekin kazandı?
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefatı sonrası toplanan belediye ...
"Bunu yaparsa Erdoğan'a teşekkür edeceğiz"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grup toplantısında ...
 
Ödemiş'te Biden protestosu!
ABD Başkanı Joe Biden’ın skandal niteliğindeki “soykırım” iddiası Ödemiş’te protesto edildi.
CHP'li Sındır zeytinyağına ihracat yasağını Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Sındır, Tarım ve Orman Bakanlığının önerisi ile ...
"Tarihimizi sorgulatmayız, milletimizi yargılatmayız"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri