POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kamu İhale Kurulu atamaları Resmi Gazete'de
Kamu İhale Kurulu atamaları Resmi Gazete'de
Jeomanyetik fırtına! Potansiyel tehlikeleri neler?
Jeomanyetik fırtına! Potansiyel tehlikeleri neler?
Basketbola yeni yabancı kuralı ve play-in formatı!
Basketbola yeni yabancı kuralı ve play-in formatı!
Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü
Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü
8 Şubat 2019 Cuma - 18:53

Urla'da miting gibi açılış... Soyer'den İzmir mesajı: Uyuyan güzeli uyandıracağız!

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer, Urla Cumhuriyet Meydanı'ndaki CHP seçim bürosu açılışına katıldı.Açılışta konuşan Soyer; “Uyuyan bir güzel var, öpücük bekliyor. Biz öpeceğiz, uyandıracağız. Arkasına da Türkiye’yi takacağız, yürüyeceğiz. Bu hikaye buradan başlayacak, İzmir’i alacak, Türkiye’yi sırtına takacak, bambaşka bir dünyaya götürecek” dedi.

Urla da miting gibi açılış... Soyer den İzmir mesajı: Uyuyan güzeli uyandıracağız!

CHP İzmir il ve ilçelerinde seçim hazırlıkları hızlanarak devam ediyor. Urla’da gerçekleşen Seçim Bürosu açılışında Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz’un adaylığı tanıtıldı. Açılışa, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Attila Sertel, Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Özcan Purçu ve Bedri Serter, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tunç Soyer’e Sevgi Seli

Açılış öncesinde alana gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, CHP Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz ve Urlalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Sahneden halkı selamlayan Tunç Soyer Urlalılara seslenerek “Türkiye’de rejim değişti ve her gün daha fazla demokrasiden uzaklaşılıyor. Bir tek panzehir kaldı o da “yerelde demokrasi”. Giderek kutuplaştırılan, ayırıştılan, ötekileştirilen ve birbirinden uzaklaştırılan insanlarımızın tek çaresi yerelde kucaklaşmaktan geçiyor. Çünkü demokrasisiz kalkınma olmaz. Demokrasi bir arada yaşamak demek. Başka sığınağımız yok. CHP’nin kalesi deniyor İzmir’e. Aslında İzmir demokrasinin, özgürlüğün, hürriyetin kalesidir. Onun için İzmir, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verir” dedi.

“Hikaye buradan başlayacak”

“Bu iktidar demokrasiden uzaklaştıkça, bizlerin üzerine düşen sorumluluk o kadar büyüyor. Eğer ‘bu memleket demokrasiye layıktır’ diyorsak, kendi memleketimizde önce demokrasiye sahip çıkmak zorundayız” diyen Soyer sözlerine şöyle devam etti:

“Bu nedenle İzmir çok güçlü olduğumuz bir yerdir. İzmir, demokrat insanların şehri. Hele bu içerisinde olduğumuz Yarımada var ya, cennetin tam kendisi. Onlar Yarımada diyor, biz cennet! O yüzden kıymetini bilmek zorundayız. Nasıl bileceğiz kıymetini; Birbirimize sahip çıkarak, birbirimizi severek, birbirimize saygı göstereceğiz. Biz birbirimize sahip çıkarsak gücümüz büyür. Eğer bu memlekette demokrasi büyüsün, güçlensin istiyorsak önce demokrasiyi kendi kentimizde kuracağız. Sevgili dostlar gerçekten cennette yaşıyoruz. Bu cennetin ortaya çıkarılacak o kadar büyük potansiyelleri var. Uyuyan bir güzel var, öpücük bekliyor. Biz öpeceğiz, uyandıracağız. Arkasına da Türkiye’yi takacağız, yürüyeceğiz. Bu hikaye buradan başlayacak, İzmir’i alacak, Türkiye’yi saracak, sırtına takacak, bambaşka bir dünyaya götürecek. Biz buna layığız. Bu topraklar üzerinde yaşayan insanlara bambaşka bir hayat sunabilir. Bambaşka bir yaşam kalitesi sunabilir. Biz bunu hak ediyoruz ve başaracağız” 

“Rekor kıracağız”

Seçimlere 50 gün kaldığını da hatırlatan Soyer “Hep birlikte çok çalışarak seçimleri kazanacağız. Gözler yalan söylemiyorsa, sözler yalan söylemiyorsa, kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz ise; “Çok duygu doluyum. Hepinizi kucaklamak istiyorum. CHP beni aday göstermesi, ardımda bırakacağım en büyük miras. Sibel Uyar Başkanımıza hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç Soyer’le birlikte büyük işler başaracağız. Tunç Başkan’ı anlatmama gerek yok onu dünya tanıyor. Hem İzmir’de hem Türkiye’de rekor kıracağız” diye konuştu.

Soyer, daha sonra CHP Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve partisinin Urla Belediye Başkan adayı Burak Oğuz ile seçim bürosunun açılışını yaptı.

 
CHP'li Gürbüz: Foça'nın muhafızı olacağım!
 
CHP İzmir'de 'meclis listesi' trafiği: İşte tüm detaylar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Gürbüz: Foça'nın muhafızı olacağım!
CHP Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Foça'nın bir huzur kenti ...
CHP Aliağa Adayı Durmaz: En büyük eksik ve ihtiyaç eğitim!
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, Yenimahalle’de seçmenlerle ...
Konak'ta Batur ve aday adaylarından güç birliği
CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, CHP Konak İlçe başkanı ve ...
 
"Vatanımıza, bayrağımıza uzanan her eli kırarız"
Sivas'ta halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Neymiş; 'AK Parti adayını ...
Zeybekci'ye Mardinli desteği
Zeybekci, ziyaret ettiği İzmir Mardinliler Federasyonu’nda yaptığı konuşmada, ...
Cumhurbaşkanlığı Spor'un maliyetini sordu!
Sertel, kısa bir süre önce kurulduğu açıklanan Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü’nü Meclis’e taşıdı.
 
CHP İl Başkan Yücel açıkladı: O aday neden çekildi?
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Celiloğlu'nun, sağlık sorunlarını gerekçe ...
İYİ Parti Karşıyaka adayını açıkladı: İlk mesajı ne oldu?
İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı, ilçe eski başkanı Mehmet Yıldırım ...
Mevlana ve Yunus Emre halkı İduğ'u bağrına bastı!
Bornova’da seçim kampanyasına hızlı bir şekilde devam eden Cumhuriyet ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri