POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
18 Ekim 2018 Perşembe - 17:58

Ve CHP'li Kandemir dosyasını teslim etti: Güzelbahçe koltuğuna resmen talip!

Cem Yıldırım ve Mustafa Gürkan’ın desteğini alarak ‘uzlaşı adayı’ olarak yola çıkan Alpay Kandemir de ilçe binasında dosyasını teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. Öte yandan Kandemir’in aday adaylığı başvurusu kısa süreli bir tartışmaya da sahne oldu. 

Ve CHP li Kandemir dosyasını teslim etti: Güzelbahçe koltuğuna resmen talip!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bir yandan yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ederken, bir yandan da aday adayı hareketliliği yaşanıyor. 

Sürecin en dikkat çeken ilçelerinin başında Güzelbahçe geliyor. Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin üçüncü döneme talip olduğu ilçede partinin önemli isimleri Cem Yıldırım ve Mustafa Gürkan’ın desteğini alarak ‘uzlaşı adayı’ olarak yola çıkan Alpay Kandemir de ilçe binasında dosyasını teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. 

Kazım Çam’ın istifası sonrası CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olan Çağlayan Bilgen’e dosyasını sunan Kandemir, “Bugüne kadar Güzelbahçe’de çok iyi belediyecilik yapıldı. Biz daha iyisini yapmaya talibiz” diye konuştu. 

Yaptığı konuşmada 10 yıldır meclis üyesi olarak görev yaptığını belirten Kandemir, “Yeni bir heyecanla belediye meclis üyeliğinin bir üst görevi olan belediye başkanlığına aday adayı oluyorum. Ekibimiz genç ve dinamik. Ben burada doğdum, büyüdüm. Ticari hayatım burada devam ediyor. Güzelbahçe’nin ihtiyaç ve sorunlarını iyi biliyorum. Tabanın desteği ve aday adaylığı başvurusu düşünen arkadaşlarımın benim lehine başvuru yapmaktan vazgeçerek, şahsımı uzlaşı adayı belirlemesi, bir kat daha inancımı arttırmıştır. Tüm küskün ve dargınları bünyemizde topladık” dedi.

“OYLARI YÜZDE 15 ARTTIRIM”

Güzelbahçe’deki CHP oylarını yüzde 15 arttıracaklarına inandığını söyleyen Kandemir, “Aday gösterildiğim takdirde İYİ Parti’nin de, AK Parti’nin de,  eski merkez sağın seçmeni de bana oy verecektir. Ortak akılla yönetilen, katılımcı, insan ve doğa odaklı bir yönetim anlayışı ile Güzelbahçe için çok daha iyisini yapabilir, sosyal demokrat belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birini hayata geçirebiliriz. Aday adayı arkadaşlarımın hepsine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“PARTİ İKTİDARI ÖNEMLİ”

Aday adaylığı başvurusu sırasında konuşan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen,  ilçede CHP bayrağını daha yükseklere taşımak için hep birlikte çalışacaklarını söyleyerek, “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimse koltuk kavgası yapmayacak. Biz CHP’nin buradaki iktidarını devam ettireceğiz. Bunu kol kola omuz omuza, kavga etmeden partinin ve aday adaylarının aleyhine hareket etmeden yapacağız. Bu konuda Alpay Başkan’a yürekten inanıyorum. Kendisini çok uzun süredir tanıyorum. Dürüst, şeffaf bir politika izleyerek kimseye bel altı vurmadan bu süreci geçireceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyorum. Adayımız kim olursa olsun önemli olan partimizin iktidarıdır. Şimdiden tüm aday adayı arkadaşlara yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

Öte yandan Kandemir’in aday adaylığı başvurusu kısa süreli bir tartışmaya da sahne oldu. 

Kandemir’in kararını açıklarken ‘aday’ ifadesini kullandığı sırada söz alan Bilgen, “Bir konuda uyarıda bulunmak istiyorum. Genel merkezden bize bilgilendirme yapıldı. Aday değil aday adayı ifadesi kullanılmalı. Cümlelerimizi kurarken bu şekilde yaparsak iyi olur. Diğer arkadaşlar açısından da bu iyi olur. Mustafa İnce de aday adayı biliyorsunuz” dedi.
 
Bunun üzerine Kandemir, “Siyasi tecrübem sizden fazladır. Meclis üyeliğim vardır. Güzelbahçe’nin her santimetre karesinde emeğim var. Bunu bilecek kadar siyasi tecrübem var Çağlayan Bey” diye konuştu.

 
Doğu Akdeniz'de Türk gemisine Yunan tacizi!
 
CHP’li Kılıç Narlıdere için resmen yola çıktı: Söz veriyorum...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de yeni başkandan teşkilata ilk mesajlar ve 'istifa depremi' yorumu!
İYİ Parti İzmir’in yeni Başkanı Hüsmen Kırkpınar il binasında teşkilatla ...
Dikili'de 'Ulu' mitingi: Tüm oylara talibim!
Gazeteci Gökmen Ulu, memleketi Dikili’de Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını ...
İYİ Parti İzmir'de 'Kırkpınar' depremi: 17 ilçe başkanı istifa etti!
İYİ Parti’de il başkanlığına Kırkpınar’ın atanması teşkilat içinde tepkiye ...
 
AK Parti'den Yücel'e 'FETÖ çıkışı' tepkisi!
AK Parti İl Başkanvekili Özkan, CHP İl Başkanı Yücel’in AK Parti’ye yönelik ...
Erdoğan: Moldova'nın toprak bütünlüğü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Moldova'nın toprak bütünlüğü bizim için hayati ...
Başkan Uyar'dan duygusal adaylık açıklaması
İzmir'de Urla Belediye Başkanı CHP'li Sibel Uyar, 31 Mart 2019’da yapılacak ...
 
Ve Başkan Atila dosyasını teslim etti: Halktan aldığımız güçle hizmete devam!
Bornova Belediye Başkanı Atila hizmete devam yolunda bir dönem daha görev için başvurusunu yaptı.
MHP'den teşkilatlara 'provokasyon' uyarısı
MHP, yerel seçimler öncesinde tüm teşkilatlarına, "Provokasyonlara karşı ...
CHP'de vekiller 'aday belirleme' için sahaya iniyor: İzmir'den kimler/nerede görev aldı?
CHP'de yerel seçim hazırlıkları tam gaz sürerken, milletvekilleri ve PM ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri