POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
14 Aralık 2021 Salı - 09:48

'Tepe'den tırnağa yenileniyor!

Menemen Belediyesi, Tepe Sosyal Tesisleri’ndeki ilk etap bakım çalışmalarını bitirerek hemşerilerinin hizmetine sundu. Menemen’in doyumsuz manzarası eşliğinde, doğal güzelliği ve yeşillikler içerisinde bulunan Tepe Sosyal Tesisleri; düğün, nişan, sünnet ve özel günlerde de kaliteli hizmet anlayışıyla mutluluklara ortak oluyor.

 Tepe den tırnağa yenileniyor!

Menemen Belediyesi, Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın talimatıyla eskiyen Tepe Sosyal Tesisleri’nde bakım çalışması başlattı. İlk etap bakım çalışmaları kapsamında 1000’er metrekare alana sahip düğün salonları bakımdan geçti ve kullanılamaz hale gelen havuz yenilendi. Güvenlik altına alınan tesiste yapılan peyzaj çalışmaları sonrası ortaya görsel yanı güçlü görüntüler çıktı. Düğün, nişan gibi organizasyonlarda yaz döneminin sona erdiği tesiste, önümüzdeki sezon rezervasyon talepleri de alınmaya başladı.

İLK ETAP TAMAM
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Uzun süredir âtıl durumda olan Tepe Sosyal Tesislerimizi bu durumdan kurtararak ve ilçemize yakışır hale getirmek için kollarımızı sıvadık. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde ilk etap çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı başardık. Tesisimizi, hemşerilerimizin düğün, sünnet ve nişan gibi organizasyonlarını daha kaliteli bir ortamda gerçekleştirebilecekleri mekâna dönüştürdük. Sosyal tesisimizin her köşesinde toplum sağlığını korumak amacıyla periyodik olarak ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyoruz.
Tamamen yenilediğimiz havuzumuzda ise bir yandan etkinlikler düzenlerken bir yandan da ‘Menemen’de yüzmeyi bilmeyen kalmasın’ diyerek alanında uzman öğreticiler tarafından yaz boyunca çocuklarımıza yüzme kursu verdik. Bu alandaki yapılan peyzaj çalışmaları tesisimize renk katarken, bakımdan geçirdiğimiz salonlarımızda da değerli hemşerilerimizin mutluluğuna ortak olduk. Bütün vatandaşlarımızı uygun maliyetli ve kaliteli hizmet alabilecekleri tesisimizi yaşamaya bekliyoruz” dedi. 

İKİNCİ ETAP GÖRSEL ŞÖLEN SUNACAK
İkinci etap çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Vekili Pehlivan, “Sosyal tesisimizde hız kesmiyoruz. Daha önce yüzme havuzunun yalıtımı yanlış yapıldığı için hemen alt kısmında yer alan konuk evimiz büyük zarar gördü. Odalar nem ve su yüzünden kullanılamaz hale geldi. 10 odalı konuk evlimizde de bakım çalışmalarını başlattık. Tesis sınırları içerisinde yapacağımız özgün dokunuşlarla bölgeyi Menemenin cazibe noktalarından biri haline getireceğiz. Salonların yan tarafında günün her saatinde vatandaşlarımıza hizmet vermesi için iki katlı kafeterya tasarladık. Çok yakında ihalesini gerçekleştirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada konuklarımızı Menemen Mutfağımızın baş döndüren lezzetleriyle tanıştıracağız.
Ayrıca tesislerin ön kısmından aşağıya doğru inen rekreasyon alanımızla ilgili çok güzel bir tasarım hazırladık. Bu bölgede yapacağımız kamulaştırma çalışmalarıyla sağ tarafa 2 bin kişilik amfi tiyatro, sol tarafta da tarihi Ermeni Kilisesini restorasyonunu gerçekleştiriyoruz. Halkın kullanımına açacağımız rekreasyon alanında da şelale şeklinde aşağıya doğru inen havuzlar bölgemiz olacak. İnşallah rabbim bizlere bu hizmetleri en kısa zamanda tamamlayıp, yüzümüzün akıyla vatandaşlarımızın kullanımına sunmayı nasip eder. Çünkü Menemen ve Menemenliler her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu. 

 
Dolar ve Euro'da günün ilk rakamları
 
Özdere yeni kaldırımlarına kavuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İzmir'in umut sürüsü' 30 bini geçti!
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay Büyükşehir ...
Mecliste Buca Metrosu ihalesi tartışması... Soyer'den AK Parti'ye: Elinizi vicdanınıza koyun!
Büyükşehir Meclisi’nde yılın son ayının ilk oturumuna Buca Metrosu ihalesi ...
Mecliste Buca Metrosu ihalesi sunumu: Neden en düşük teklifi veren kazanamadı?
Büyükşehir Meclisi’nde yılın son ayının ilk oturumunda perde Buca Metro ...
 
5. İzmir Uluslararası Mizah Festivali başlıyor
İzmir Uluslararası Mizah Festivali 17-23 Aralık tarihleri arasında beşinci ...
37 milyonluk neşter: Mavişehir'de korkulan olmadı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz seviyesinin altında kalan Mavişehir'de ...
Bayraklı'da 3 mahallede daha planlar tamam!
Bayraklı Belediyesi; Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerindeki ...
 
Çiğli Belediyesi'nden Malatya’ya 'Barış Güvercinleri' Parkı
Çiğli Belediyesi, 2015 yılında Ankara'da düzenlenen Barış Mitinginde meydana ...
29 Ekim Kadınları 'Ana'nın huzurunda!
Ankara merkezli 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Şenal Sarıhan, ...
Bergama'da deve güreşi şöleni için geri sayım
Bergama'da 2 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Geleneksel Deve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri