POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
29 Haziran 2021 Salı - 12:16

Başkan Acar'dan İzmir'e 'Ağapark' daveti!

Başkan Acar, “Aliağa için gecesini gündüzüne katan ekibimizle birlikte kentimizin sahip olduğu tüm potansiyel kıymetleri ortaya çıkararak insanımızın hizmetine sunuyoruz. Ağapark da bunlardan biri. Burası, bir kere ziyaret edenlerin vazgeçemeyeceği bir sosyal tesis ve plaj. Her kesimden hemşehrilerimizi ağırlamaya hazırız. Tesisimize herkesi davet ediyoruz.” dedi. 

Başkan Acar dan İzmir e  Ağapark  daveti!

İzmir’in en uzun sahil şeritlerine sahip olan Aliağa’da her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Ağapark Plajı sezonu açar açmaz ilgi odağı oldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, suyunun temizliği ve berraklığından dolayı aralıksız 5 yıl boyunca ‘Mavi Bayrak’ ödülüyle taçlanan Ağapark plajının gözde ve ekonomik bir sosyal tesis olduğunu söyledi. Tesisin 170 dönüm gibi dev bir alana kurulduğunu hatırlatan Acar, “Aliağa için gecesini gündüzüne katan ekibimizle birlikte kentimizin sahip olduğu tüm potansiyel kıymetleri ortaya çıkararak insanımızın hizmetine sunuyoruz. Ağapark da bunlardan biri. Burası, bir kere ziyaret edenlerin vazgeçemeyeceği bir sosyal tesis ve plaj. Her kesimden hemşehrilerimizi ağırlamaya hazırız. Tesisimize herkesi davet ediyoruz.” dedi. 

Ağapark sizin plajınız

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından kesintisiz 5 yıldır ‘Mavi Bayrak’ ödülü alan Ağapark Plajı yeni sezona hızlı başladı. Güney sahillerini aratmayan denizi ve plajı, yürüyüş parkurları, spor sahaları, piknik alanları, kafeterya, oyun kafesi, su parkları, restoranları, otoparkı, can kurtaran hizmeti, sağlık odası, bebek bakım odaları, mescit ve modern yaşam alanları ile her şeyin aynı anda düşünüldüğü bir tesis olan Ağapark, kapılarını açar açmaz ilgi odağı oldu. Ağapark Plajı ve sosyal tesislerinin 7’den 77’ye herkese hitap eden ve keyifli vakit geçirilebilecek bir planlamayla yapıldığını kaydeden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Hijyen koşullarına uygun Ağapark Plajımız, 1 kilometre uzunluğuna dayanan sahili ve eşsiz imkanlarıyla İzmir’de günü birlik tatilin en gözde mekanıdır diyebilirim. 170 dönümlük alan üzerinde düzenlenen, eşsiz manzarası ve eğlence imkanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ağapark Plajı, temiz ve ekonomik tatilin en doğru adresi” diye konuştu. 

Güç merkezimiz; Aliağalılar ve ekibimiz 

Aliağa’nın birçok eşsiz güzelliğe sahip olduğunu sözlerine ekleyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, şöyle devam etti; “Tüm çalışma arkadaşlarımız ve ekibimiz kentimizin sahip olduğu tüm potansiyel kıymetleri ortaya çıkarıp, insanımızın hizmetine sunmak için var gücüyle çalışıyor. Altı yıldır hep birlikte bunun mücadelesini veriyor, Aliağa’nın tüm güzelliğini sergilemesine ve hizmet hazır hale gelmesi için mücadele ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi bunu yaparken de tek güç merkezimiz var o da Aliağa’da yaşayan hemşehrilerimiz ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın gönül gücüdür. Biz Aliağa halkından aldığımız güç ve destekle mücadele ediyor, bu güçle zorlukları aşıyoruz. Bugün Aliağa’da bir şeyler değiştiyse bunu değiştirenler elbette hemşehrilerimiz ve çalışma arkadaşlarımızdır. Şimdi tüm İzmirliler’i Aliağalıların misafirperliğinde ilçemize bekliyoruz. Kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık”.   

Şehit yakınları, gazi ve engelliler ücretsiz

“Ağapark Plajı ve sosyal tesislerimiz 8 yaş altı çocuklar, 65 yaş üstü vatandaşlar, şehit ve gazi yakınları, engelli vatandaşlarımız için ücretsizdir” diyen Başkan Acar, “Tesislerimizde tatili tercih eden misafirlerimiz için “kart.agapark.com” adresindeki başvuru formunu doldurarak Ağapark sezonluk giriş kartı sahibi olabileceklerini ifade etti. 

 
Göztepe'de Lourency Rodrigues yola çıktı
 
Ve Narlıdere'nin yeni nefes alanı kapılarını açıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Arda'dan müdürlüğe 3 otobüsle 'Sarnıç' çıkarması!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sarnıç'taki Fatih Mahallesi'nde ...
Menderes'te yaz spor okulları
Menderes Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik açılan yaz spor okullarına ...
İZTO'dan Konak'ın e-ruhsatına tam not
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ...
 
Büyükşehir'den kadınlara toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın ...
O belediye düğmeye bastı: 19 yeni yasak geliyor!
Menderes Belediyesi Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği’nin 4. Maddesine ...
Başkan Tugay'dan 'kent vizyonu' hamlesi!
Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, göreve gelmesinin üzerinden 2 buçuk ...
 
Büyükşehir'den tarım alanları kullanımında flaş karar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent bütününde yer alan tarım alanlarının ...
Soyer: 'İki doğaya, bir aşa' diyerek devam etmek zorundayız
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi'nin ana ...
'Aslanlar' kupayı 17 yıl sonra İzmir'e getirdi
İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri