POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
3 Şubat 2023 Cuma - 22:58

Beko’dan iddia, Başkan’dan açıklama, AK Parti’den eleştiri!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’nun Karaburun Mordoğan’daki bir spor sahasının ‘mülteci kampı’ olacağı iddialarına Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan yanıt verdi. Olayın gündem olmasının ardından AK Partili Kişili ve Şahin sosyal medya hesaplarından CHP’yi eleştirdi.

Beko’dan iddia, Başkan’dan açıklama, AK Parti’den eleştiri!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Karaburun ilçesinin Mordoğan mahallesinde yer alan ilçenin tek spor sahasının ‘mülteci kampı’ olacağı iddialarını Meclis gündemine taşıdı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren Beko, “Karaburun sahasına bir mülteci kampı kurulacağı bilgisi doğru mudur?” diye sordu.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan konuya ilişkin sosyal medya hesabından, ‘’Karaburun Kaymakamlığımız ile Karaburun Belediyemiz ortak çalışması neticesinde, yurttaşlarımızın da hassasiyeti göz önünde tutularak, ülkemizde ‘geçici sığınmacı’ olarak anılanların ilçemizde ‘geçici’ misafir edileceği bir mekan düzenlemesi yapılmış olup, olağanüstü durumlarda geçici sığınmacılar bu yerde misafir edilerek, devletin belirlediği ilgili Geri Gönderme Merkezlerine yönlendirileceklerdir. İlçemiz sınırları içerisinde herhangi bir spor sahası ya da başka bir yer, geçici sığınmacıların kalıcı biçimde kalacağı bir yer olarak belirlenmemiştir. Geçici sığınmacıların insani ve sağlık koşulları gözetilerek, ayrıca hemşerilerimizin hassasiyetleri doğrultusunda halihazırda faaliyette olan geçici merkez dışında, başka bir yer, böyle bir geçici bekleme-geçici konaklama merkezi olarak planlanmamıştır." açıklamasını yaptı.

AK PARTİ'DEN ELEŞTİRİ SELİ!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’nun Karaburun’daki futbol sahasının mülteci kampı olacağı iddiasına ve Başkan Erdoğan'ın akabininde gelen yanıtına AK Parti İzmir’den açıklama geldi. 

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, sosyal medya hesabından Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın futbol sahasında mülteci kampı kurulacağı iddiasının gerçeği yansıtmadığı açıklamasını da paylaşarak şu ifadelere yer verdi, ‘’CHP'li Vekil Kani Beko’nun Karaburun'daki açık hava futbol sahasının mültecilere verileceği iddiası kendi ayaklarına dolandı. Vekilleri Bakana soruyor, yalanlama kendi belediye başkanından geliyor! CHP'nin bu hallerine akıl sır ermiyor. CHP'li Karaburun Belediye Başkanı Girgin ise bu iddiayı kaymakamlık ile işbirliği içinde olduğunu belirterek basın yoluyla yalanlıyor. Alın size başka bir CHP manzarası! Sonuç: Alanla ilgili iddia asılsız. CHP'de yine kaos arifesi...’’

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ise, ‘’ CHP bildiğimiz CHP! Çamur at izi kalsın! CHP Milletvekili Kani Beko, Karaburun'daki futbol sahasının mülteci kampı olacağı yalanını söyledi. Bu yalanı basın aracılığıyla utanmadan kamuoyuna gerçekmiş gibi duyurdu! CHP yalanı ile kendine yakışanı yaptı ama gerçek ortada. Gerçek, bu sefer kendi belediye başkanından dönüyor! CHP'li vekilin yalanı, CHP'li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'nın 'Böyle bir durum söz konusu değil' açıklaması ile ortaya çıktı. CHP yalan söylemeye devam ediyor lakin yalanları artık yatsıya kadar da sürmüyor!’’ ifadelerini kullandı.

 

 
Eşini bıçak darbeleriyle katletmişti: Ne ifade verdi?
 
Altay evinde 90+4'te yıkıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Konak’a 70 kişilik yeni katılım
Millet İttifakı’nın Ortak Mutabakat Metnine tepki gösteren 70 kişi Konak ...
''Yeni bir meydan okumaya hazırlanıyoruz''
Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
Aslanoğlu'ndan 1 günde 5 ilçeye çıkarma: Beklenenden daha büyük bir dip dalga geliyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Türkiye’nin ...
 
Amerikan Büyükelçisi'ne: Pis ellerini çek!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Amerikan Büyükelçisi'ne buradan söylüyorum, ...
CHP Genel Merkez'e 'Ben Kemal, geliyorum!' pankartı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Cüneyt Arkın'ın repliğine ...
CHP Konak seçim startını verdi!
CHP Konak İlçe örgütü seçim startını örgütün tam kadro hazır bulunduğu ...
 
Çavuşoğlu'ndan konsolosluk tepkisi: Maksatlı!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul'daki bazı başkonsoloslukların ...
Beko: EYT'lilerin hakları gasp edildi!
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, AK Parti’nin emeklilikte yaşa takılanlarla ...
''İsmim üzerinde mutabakat olursa itirazım olmaz''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ismi üzerinde uzlaşı olması halinde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri