POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erzan hakkında iki yeni iddianame: Pazarcı çift detayı!
Erzan hakkında iki yeni iddianame: Pazarcı çift detayı!
Rusya barış için kapıyı araladı: Önerilere hazırız!
Rusya barış için kapıyı araladı: Önerilere hazırız!
Özgür Özel’den boş koltuk sorusuna yanıt!
Özgür Özel’den boş koltuk sorusuna yanıt!
Şarkıcı Yıldız Tilbe polis aracına çarptı
Şarkıcı Yıldız Tilbe polis aracına çarptı
2 Mart 2019 Cumartesi - 08:36

Buca'da Priştina’dan Kılıç’a tam destek

CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Buca Belediye Başkanı Levent Priştina’yı ziyaret etti. Buca Meclisi’nin Türkiye’ye örnek bir meclis olduğunu söyleyen Priştina, Kılıç’a tam destek verdi. Priştina’nın Buca tarihine geçtiğini ifade eden Kılıç, “Başkanımızdan aldığımız bayrağı örgütümüzle el ele en tepeye çıkaracağız” dedi. Öte yandan Priştina döneminin son meclisinde Kılıç’a plaket verildi.

Buca da Priştina’dan Kılıç’a tam destek

CHP ve Millet İttifakının Buca Adayı Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ,  CHP Buca Meclis Üyesi Adayları ile Buca Belediye Başkanı Levent Priştina’yı ziyaret etti.

LEVENT BAŞKAN BUCA TARİHİNE DAMGASINI VURMUŞTUR

Priştina’nın makamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Erhan Kılıç, “Partimizden bize bir görev tebliğ edildi. Biz bu görevi kabul ettik. Sizler de zamanında görevler verdiniz hepsini kabul ettik, layıkıyla yerine getirmeye çalıştık.  Bu görevi kabul etmememiz mümkün değildi. Sizin başkanlığınızda başarılı bir 5 yıl geçirdik. Güzel bir meclis tablomuz oluştu. Başkanımız her zaman bizim görüşlerimizi aldı. Hep beraber güzel işler yaptık. Levent başkanımızın görev dönemi Buca tarihine damgasını vurmuştur. Şimdi sıra bizde. Buca’mızı daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Başkanımızdan aldığımız bayrağı örgütümüzle el ele en tepeye çıkaracağız” ifadelerini kullandı. 

BUCA’YI TEMSİL EDEN BİR MECLİS OLACAK

CHP Buca Örgütü olarak çalışmalara tam gaz devam ettiklerini söyleyen Kılıç, Buca Belediyesindeki birlik beraberliğin yeni dönemde de devam edeceğini söyledi. Kılıç, ”Biz iyi bir oranla seçimi kazanmak istiyoruz. Seçimden sonra meclisimizde de tam olarak Buca’yı temsil eden bir meclis tablosu olacak inşallah. Görev yaptığımız dönemde siyasi parti gözetmeksizin birbirinden güzel dostluklar kazandık. Şimdiye kadar aramızda en küçük bir kavga bile yaşanmadı. Buca’nın yaşanabilir bir kent haline gelmesi için hep beraber mücadele ettik. Başkanımız her zaman bize destek oldu.  Buca için bir değersiniz. Bundan sonra sizi daha iyi yerlerde görmeyi can-ı gönülden istiyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK MECLİS  

Kılıç’ın ardından konuşma yapan Buca Belediye Başkanı Levent Priştina, sözlerine “Size ait olan, CHP’ye ait olan bu kurumda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” ifadeleriyle başladı.

Görev yaptığı 5 yıllık dönemden tüm zorluklara rağmen başarıyla çıktıklarını söyleyen Priştina, yeni dönemde görev yapacak meclis üyelerine tavsiyelerde bulundu. Levent Priştina, “Görev yaptığımız sürede, Türkiye’ye  örnek gösterilecek bir meclis tablomuz vardı. Varlığımızla, bedenimizle  uyum içerisinde bir 5 yıl geçirdik. Bunu devam ettirmek sizin elinizde. Başkana moral vermek destek olmak, sizlerin koyduğu performansla olacaktır. Siz ona destek olursanız başarıya ulaşacaktır. Gurur duyacağımız bir dönem yaşadık. Başkanı yalnız bırakmazsanız Buca kazanır” dedi. 

BAŞKANLIKTAN SONRA DA ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Seçim sonrasında Erhan Kılıç ve ekibine desteğinin devam edeceğini söyleyen Priştina, “Ben Erhan Kılıç ile dönemimde çalışmaktan onur duydum. Kendisine her zaman güvendik. İşlerimizi güvenle teslim ettik. Çok önemli görevlerde bulundu. Şahsım adına buradayız, başkanlık sürecinden sonra da üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizleri saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Yolunuz daim olsun” diye konuştu.

Görüşmenin ardından Levent Priştina döneminin son meclis toplantısına geçildi. Meclis toplantısında başkan Priştina Kılıç’a meclis üyesi olarak göstermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.

 “YUVAMA GELDİM ”

Öte yandan Erhan Kılıç Buca’daki seçim turunda, geçmiş dönem başkanlık görevini yürüttüğü Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti. ADD Buca Şube Başkanı Yılmaz Yıldız ve üyelerle bir araya gelen Kılıç, üyelerle sohbet etti.

Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Buraya gelirken 'işte yuvama geliyorum' dedim. Öğrencilik hayatımda ideolojime yön veren, bizi yerel yönetimlerde başkan yapacak görüşlerime yön veren ilk yuvamdır.  Buradaki ziyareti çok önemsiyorum. Önceki gün üniversiteli kardeşlerimizle bir araya geldik.  Gençlerimiz bizler için çok önemli. Biz  Cumhuriyet mitingleriyle büyüdük, Gezi eylemleriyle geliştik. Ben gençlerimizden çok umutluyum.  Atatürk devrimlerinin her gün yok edildiği bir dönemde, bizler gençlerle kendi inançlarımız, kendi görüşlerimizle dik durmaya çalıştık. Kumpas davalarında en çok yara alanlar bu derneğin mensuplarıydı. Ama süreci atlattık. Adalet her zaman yerini bulur, buldu da.  Kendi kurdukları kumpaslarda boğuldular. Bizler Atatürkçü değerlerimizden hiçbir zaman vazgeçmeyiz. Biz az değiliz. Bizim düşünce yapımız her zaman onları korkutmuştur. Bunu çok iyi biliyorlar. Onlar da durumun farkındalar; aracın yakıtı bitti artık ittirerek götürüyorlar. Şimdi önümüzde çok önemli bir dönemeç var. Yerel seçimler bizim için çok önemli. İnsanların sandığa gitmesi çok önemli. Bu yerel seçim, onların temelini sarsacak önemli bir seçimdir. Yerel seçimlerde alacakları yaralarla batışları başlayacaktır.”

 
İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama
 
AK Partili Dağ: Üç ayı geçmez kendi aralarında kavga çıkar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes'te 5 CHP'li vekille mitingi gibi açılış!
CHP’nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar’ın seçim ofisinin ...
Bahçeli: Tarih cahilleri bekayı bilmez!
MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. ...
Bergama'da Soyer günü!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim ...
 
Adaylığı düşürülen Çalkaya'dan kritik mesajlar: O itirazı yapanı anlattı!
CHP'de adaylığı düşürülen Balçova Belediye Başkanı Çalkaya, "Fetullah ...
CHP'de Çalkaya'nın yerine örgütten sürpriz öneri
Yeni aday’ mesaisiyle Ankara’ya Genel Merkez’e giden ilçe başkanı Aygül ...
Zeybekci'den Soyer'e: İzmir'in Ankara'dan onay bekleyen hiçbir projesi yok!
Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, Millet ...
 
Erdoğan: Fiyatlar böyle devam ederse...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Fiyatlar bir anda tanzim satışlarla yüzde 50 ...
CHP Balçova'da aday adaylarından 'Çalkaya' mesajı: İçimizden birini seçin!
CHP'de Balçova Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler yaptıkları ...
Başkan Çiçek’ten o iddialara belgeli yanıt
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire 1922’nin Tire takımı olmadığı, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri