POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Savaş'tan 'Gökhan Zan' iddialarına yanıt!
Savaş'tan 'Gökhan Zan' iddialarına yanıt!
Özel'e 'darbe' tepkisi: Tam bir akıl tutulması!
Özel'e 'darbe' tepkisi: Tam bir akıl tutulması!
ABD, Hamas'ın üç numarası İsa'nın ölümünü doğruladı
ABD, Hamas'ın üç numarası İsa'nın ölümünü doğruladı
Bakan açıkladı: Sahada şiddete yeni önlem hazırlığı!
Bakan açıkladı: Sahada şiddete yeni önlem hazırlığı!
25 Mart 2019 Pazartesi - 12:21

Cumhur İttifakı Karabağlar Adayı Doğan imza attı, söz verdi!

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, Karabağlar'da yaşayan engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak projelerini göreve geldiğinde yapacağına dair engelli vatandaşlara imzalı söz verdi. BeyazAy Derneği organizasyonunda engelliler ile bir araya gelen Bilal Doğan, engelliler için sürekli projeler yapıldığını fakat somut adım atmaya gelindiğinde bazı sözlerin lafta kaldığını söylerken kendi başkanlığında ise böyle olmayacağını belirtti.

Cumhur İttifakı Karabağlar Adayı Doğan imza attı, söz verdi!

Protokol ile birlikte kentsel hizmetlerin, altyapının planlanması süreçlerinde engelli örgütlerinin temsil hakkı güvence altına alındı. Doğan ayrıca, protokol kapsamında hayata geçirilecek projelerin planlanırken engelli vatandaşlar dikkate alınacağına ve aynı zamanda ayrımcılık karşıtı yönetmelik hazırlanmasına dair imzalı söz vermiş oldu. Engelli vatandaşların ilgiyle takip ettiği etkinlikte Doğan, vatandaşlara bir çok müjde verdi. Yaşanabilir bir Karabağlar'ı yeniden oluşturmak için çalışacaklarını söyleyen Doğan, “Karabağlar'da vatandaşlarımız mutlu, huzurlu ve keyif alarak yaşayabilmeli. Engelli dostlarım da bu bölgede birçok sıkıntı yaşıyor. Modern yerlerde engelliler için çalışmalar yapılıyor fakat çoğu bölgede engellilere yardımcı olacak projeler gerçekleştirilmemiş. Eğer 31 Mart itibariyle göreve gelirsek bütün yapacağımız projelerimiz de engelli vatandaşlarımızın dikkate alınarak yapılacağının sözünü veriyorum. 'Engelsiz İlçe' başlığı altında hemşehrilerimizin isteklerini yerine getirerek onların zorlanmayacağı ve rahatça yaşayabilecekleri Karabağlar'ı inşa edeceğiz. 500 bin kişilik nüfusa sahip Karabağlar'da engelli vatandaşların sayısının da oldukça fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir çok zorluklarla karşılaşan bu arkadaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak Belediyenin görevi olmalı ve yapacağız projelerde empati yaparak projelerini hayata geçirilmeli. Onların fikirleri doğrultusunda projelerimizi hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

Engelli Vatandaşlarımız Eve Hapsolmayacak”

Engelli vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyerek sohbet eden Doğan “Engelli vatandaşlarımızı sosyal hayatın içine daha çok dahil etmeliyiz. Açacağımız kurslarla birlikte meslek eğitimi verip hem onların maddi kazanç sağlamalarına olanak sağlayacağız hem de keyifli vakit geçirebilecekleri zamanı yaratmış olacağız. Engelli dostlarımızın evlere hapsolmasına kesinlikle karşıyım. Onlara istihdam sağlayıp, sosyal ve kültürel anlamda faaliyetlerle 'Engelsiz Karabağlar''ı birlikte yöneteceğiz'' dedi.

Engelliler İçin Sporun Merkezi Karabağlar Olacak

Karabağlar'da engelli vatandaşlara daha önce müjdesini verdiği Engelli Kapalı Spor Kompleksi hakkında da düşüncelerini dile getiren Doğan “Yapacağımız spor kompleksi her kente örnek olacak düzeyde inşa edeceğiz. Engelli hemşehrilerimiz bu spor kompleksi ile birlikte Karabağlar'da keyifli bir şekilde yaşayacak. Tesiste bütün spor dalları yapılabilecek ve bunun birlikte genç engelli kardeşlerimize de eğitimler vererek milli sporcular yetiştireceğiz. Karabağlar'da milli sporcularımızı yetiştirdikten sonra Engelli Olimpiyatları Merkezi projemizi de devreye sokarak engellilerin spor denilince ilk akla geleceği ilçeyi yaratmış olacağız. Engelli Olimpiyatları Merkezi ile birlikte önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz'' diye sözlerini bitirirken BeyazAy Derneği'ne kendisini ağırladıkları için teşekkür etti.  

 
CHP'li Kayalar'dan 'ucuz içme suyu' sözü!
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'liste iddiaları'na yanıt
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kayalar'dan 'ucuz içme suyu' sözü!
Katı atık bedelini en yüksek tarifeden ödeyen beş ilçeden birinin Menderes ...
CHP'li Gümrükçü'den proje yağmuru ve dev sandık hedefi!
Millet İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, projelerini ...
Soyer: Üç kritik noktada trafik yeraltına alınacak!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer kent ...
 
Fatma Çalkaya’dan anlamlı çağrı
CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Çalkaya, İzmirli gönüllülerin ...
Erdoğan o sözün patentini aldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'RTE' markasının ardından "Dünya beşten büyüktür" ...
Cumhur İttifakı Gaziemir Adayı Yılmaz'dan gençlere istihdam sözü!
Gençlerin ivedilikle ülkenin iş gücüne katılması gerektiğini vurgulayan ...
 
CHP'den Bayraklı'da gövde gösterisi!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve Bayraklı ...
CHP Buca Adayı Kılıç’tan 'oba'da kalkınma mesajı!
Buca’nın CHP’li Yörük Başkan Adayı Erhan Kılıç, İzmir’deki Yörüklerle ...
Başkan Kocaoğlu: Siyasette 'İzmirce' konuşulsun!
Hem veda hem de seçim ziyaretleri için tek tek ilçeleri dolaşarak İzmirlilerle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri