POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma
21 Şubat 2019 Perşembe - 13:59

Foça Adayı Gürbüz'den 'rant' ve 'talan' çıkışı

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Yeni Foça Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Gürbüz, Foça'da ranta izin vermeyeceğini söyledi. Foça'nın masmavi denizine, yemyeşil doğasına, tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkacağının sözünü veren Gürbüz, "Foça'mızı ranta ve talana karşı koruyacağız"dedi.

Foça Adayı Gürbüz den  rant  ve  talan  çıkışı

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Yeni Foça Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Yaklaşın yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Fatih Gürbüz, CHP ve İYİ Parti Foça ilçe başkanlıklarının Yeni Foça Reha Midilli Sosyal Tesisleri'nde düzenlendiği 'Halkla Buluşma' toplantısına katıldı. Tesise giriş yaptığı sırada yoğun ilgiyle karşılanan Fatih Gürbüz, burada vatandaşla kucaklaştı.

"FOÇA'MIZI RANTA VE TALANA KARŞI KORUYACAĞIZ" 

Salonu dolduran vatandaşlara hitap eden Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, seçim vaatlerini anlatarak destek istedi. Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Fatih Gürbüz, Foça'da ranta izin vermeyeceğini söyledi. Foça'nın masmavi denizine, yemyeşil doğasına, tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkacağının sözünü veren Gürbüz, "Foça'mızı ranta ve talana karşı koruyacağız"dedi.

"EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ" 

Foça'da 7'den 70'e yaşayan her insanın, hatta kedisinden köpeğine burada yaşayan her canlının emanetçisi olacağını ve sorumluluğunun farkında olduğuna vurgu yapan Gürbüz, emanete sahip çıkacağının sözünü verdi. Lafla-sözle çevreci olunamayacağının altını çizen Gürbüz şöyle konuştu: "Çevreye duyarlı, doğaya saygılı, tarihe sahip çıkan, geri dönüşümü önceleyen, halkın kendisine emanet ettiği şehri  koruyan ve kollayan bir belediye başkanı olacağım. Yanı başımızda artık Foça'mızı tehdit eden kirlilikle gerçek anlamda mücadele edeceğiz. Çünkü bu kentin toprağında, ikliminde yaşıyorsak, suyunu içiyorsak, bu kentin geleceğini de düşünmeliyiz. Foça'yı korumak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent bırakmak zorundayız."

"ÇOK AKIL, TEK AKILDAN ÜSTÜNDÜR" 

Foça'yı ortak akılla yönetmek istediklerini söyleyen Gürbüz, sözlerine şöyle devam etti: "Burada yaşayan ve Foça'yı seven her insan yönetime dahil olmak, katkıda bulunmak, sorumluluk almak istiyor. Şehri düşünen ve bu yönde fikir üreten insanlar, fikirlerinin birileri tarafından dikkate alınmasını istiyor. Konuşmak, anlatmak, önermek istiyor. Biz de diyoruz ki, yeni dönemde kuracağımız mahalle meclisleriyle hiçbir düşünce ve öneri havada kalmayacak. Çünkü çok akıl, tek akıldan üstündür. Zaten 'Ben öyle uygun gördüm',  'Ben yaptım oldu' şeklinde bir yönetim anlayışı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışında yoktur. Aldığım terbiye de buna izin vermez." 

"MACERACI OLMAYACAĞIZ..."

Belediyenin gelirlerini daha verimli ve etkin kullanacaklarını sözlerine ekleyen Fatih Gürbüz, "Öncelikle tasarruflu olacağız. Harcamalarımıza dikkat edeceğiz. Lüksten savurganlıktan uzak duracağız. Sahibi olduğumuz işletmelerde ya da kendi evimizde, aile bütçemizi yönetirken nasıl büyük bir titizlikle davranıyorsak, belediye bütçesini de aynı titizlikle yöneteceğiz. Sorgulanabilir ve şeffaf olacağız. Rasyonel davranacağız. Maceracı olmayacağız. Vatandaşın parasını çarçur etmeyeceğiz. Bütçenin her bir kuruşunu hizmeti ve yatırımı öncelik alarak harcayacağız. Halkın emanetine sahip çıkmak, o emaneti doğru ve adil yönetmek vebaldir, sorumluluktur. Biz de bu bilinç ve inançla çalışacağız" diye konuştu. 

Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantıda, Yeni Foça ile ilgili projelerinden de bahseden Fatih Gürbüz, burada dile getirilen sorunları da kelimesi kelimesine not aldırdı.

 

 
CHP'de söz adaylığı çekilen Nezir'de: Hedefe o 4 ismi koydu!
 
Köylü kadınlarla lokma kızarttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de söz adaylığı çekilen Nezir'de: Hedefe o 4 ismi koydu!
Adaylığı çekilen Nezir CHP Genel Başkan Yardımcıları Özkan ve Ağababa ...
CHP İzmir'de flaş gelişme: O ilçe başkanından 'zorunlu' istifa!
CHP Menderes İlçe Başkanı Turgay Güler, ciddi bir hastalık nedeniyle tedavi ...
CHP'de Bayır'dan bombardıman: En az 11-12 ilçe kayıp görünüyor
CHP İzmir Milletvekili Bayır, Buca'da Suat Nezir’in adaylığı geri çekilerek ...
 
Ve Deniz Baykal Meclis'te yemin etti
Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Meclis Genel Kurulu'nda yemin etti.
AK Parti İl Başkanı Şengül'den CHP’ye ‘makam kavgası’ çıkışı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ...
Bakan Soylu: Jandarmaya 27 bin 180 personel alınacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı'na bu yıl 27 ...
 
CHP'li Sertel'den Eğridere için afet bölgesi çağrısı
Sertel, “Eğridere’de geçen hafta meydana gelen heyelan hepimizi üzmüştür. ...
Zeybekci: İzmir e-ticarete hazırlanmalı
Zeybekci, “Yakın tarihte dünya ticaretinin yüzde 50’si elektronik ortamda ...
CHP Buca Adayı Kılıç'tan 'vefalı' start!
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Merhum İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri