POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
17 Nisan 2018 Salı - 14:41

İTO'da Özgener dönemi 'resmen' başladı

İzmir Ticaret Odası (İTO) seçimini kazanan Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı İbrahim Korkmaz'ın elinden alarak, göreve başladı.

İTO da Özgener dönemi  resmen  başladı

İTO'da Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği seçimlerinin cumartesi günü tamamlanmasının ardından başkanlığa seçilen Mahmut Özgener ve ekibi, mazbatalarını alarak göreve başladı. 

İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı İbrahim Korkmaz'ı makamında ziyaret eden Özgener ve yönetim kurulu üyelerine mazbatalarını Korkmaz verdi. Korkmaz, Özgener ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Mahmut Özgener de yönetim kurulu adına Korkmaz’a çiçek vererek, teşekkür etti.

İzmir Ticaret Odası'nda ilk devir teslim Meclis Başkanlığı'nda oldu. Geçmiş Dönem Meclis Başkanı Rebii Akdurak görevini yeni seçilen Meclis Başkanı Selami Özpoyraz'a törenle devretti. Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, seçilen tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik ederken, "Beni layık gören tüm üyelerimize de teşekkür ediyorum. Görevi devraldığımız Rebii Akdurak, Meclis Başkanlığını layikı ile yaptı ve Odamızı başarıyla temsil etti. Kendisine hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum" dedi.

"ÜZERİME DÜŞENİ YAPARIM"
Geçmiş dönem Meclis Başkanı Rebii Akdurak ise güzel bir seçim dönemi olduğunu belirterek, Selami Özpoyraz ile seçilen tüm meclis başkanlık divanı üyelerini tebrik etti. Akdurak, "Hem Selami Bey, hem de seçilen başkan yardımcılarımız son derece tecrübeli isimler. Çok iyi işler olacağına inanıyorum. Seçimde çekişmeler olur, kırgınlık olmaması çok önemli. Ben de meclis üyesi olarak, Odamız için üzerime düşeni yapmaya hazırım" dedi.

ÖZGENER, DEMİRTAŞ'I İTO'DA AĞIRLADI
İzmir Ticaret Odası'ndaki ikinci devir teslim ise yönetim kurulu başkanlığında oldu. Konak İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İTO Başkanlık katında Ekrem Demirtaş'ı ağırlayarak devir teslim törenini gerçekleştirdi. Törene; İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Kızılgüneşler, Cemal Elmasoğlu'nun yanı sıra Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ile Meclis Başkan Yardımcısı İrfan Erol ve Meclis Üyesi Nevzat Artkıy katıldı.

"KATILMANIZ BİZİ MUTLU ETTİ"
Ekrem Demirtaş'ın 26 yıl boyunca İzmir'e önemli katkılar verdiğini ve seçimle ilgili aldığı karara saygı duyduklarını kaydeden Mahmut Özgener, "Bu ziyaretiniz ve devir teslim törenine katılmanız bizleri oldukça mutlu etti. Bizler de kentimize ve üyelerimize en iyi hizmeti vererek Meclis çatısı altındaki 175 meclis üyemizle uyum içinde çalışacağız. Kapımız bu Odayı hizmet eden herkese sonuna kadar açık. Sizlere de verdiğiniz hizmetler için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

TEBRİK EDİP, BAŞARI DİLEDİ
Yönetim Kurulu Başkanı Özgener ve kurul üyelerini tebrik eden Ekrem Demirtaş ise, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirtti. Demirtaş, "Önemli olan İzmir ve Ticaret Odası üyeleri için başarılı projelere imza atabilmek ve bu hizmet yarışını bir üst seviyeye taşıyabilmektir. Seçilen tüm meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu. (DHA)

 
Altay'da kaptan dönüyor!
 
Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki: Ana aktörü bekleyelim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İTB Yönetimi görev dağılımı yaptı
Işınsu Kestelli başkanlığında toplanan ilk yönetim kurulunda Başkan Yardımcılıklarına ...
Moda ve tekstil sektörü İzmir'de buluşuyor!
İZFAŞ, 24 ile 28 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği üç fuarla ayakkabı, ...
Ve SPK'nın yeni başkanı belli oldu!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) başkanlığına, Ali Fuat Taşkesenlioğlu atandı. ...
 
İTO seçimleri sonrası 'halef ve selef' ilk kez yan yana: Kim/ne mesaj verdi?
Ekonomi Üniversitesi’nin 17’nci kuruluş yıl dönümü törenine İzmir Ticaret ...
İki şeker fabrikasına 1,2 milyar lira!
Şeker fabrikalarından üçü için özelleştirme ihalesi yapıldı. Erzurum Şeker ...
Torbalı Ticaret Odası'na gençlik aşısı!
Yeni seçilen Torbalı Ticaret Odası’nın 21 meclis üyesinin 8 tanesi 40 ...
 
İTO'da iki iş kadınının tarihi başarısı!
133 yıllık Odanın tarihinde ilk kez; iki iş kadını aynı komiteden meclise girdi.
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı. Türkiye'de işsizlik oranı ocak ayında yüzde 10,8 oldu.
Son 12 saati eksik seçim!
Medya rüzgarını arkasına alan… Hükümetin ve AK Parti’nin de desteklediği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri