POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İYİ Parti’nin yeni grup başkanvekilleri belli oldu
İYİ Parti’nin yeni grup başkanvekilleri belli oldu
Beton mikseri minibüsle çarpıştı: 8 ölü!
Beton mikseri minibüsle çarpıştı: 8 ölü!
Diyanet açıkladı... Kurban kesim bedeli belli oldu
Diyanet açıkladı... Kurban kesim bedeli belli oldu
İntihar girişiminde bulunan Dilan Polat için yeni karar
İntihar girişiminde bulunan Dilan Polat için yeni karar
26 Nisan 2019 Cuma - 19:15

İşten çıkarılan CHP eski il başkanına, o başkan sahip çıktı!

Bornova Belediyesi’ndeki işinden çıkarılması gündem olan CHP İzmir İl Eski Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse’ye, birlikte aynı dönem görev yaptığı CHP İzmir İl Eski Başkanı, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin sahip çıktı. Sarıküse, Narlıdere Belediyesi’nde göreve başladı.

İşten çıkarılan CHP eski il başkanına, o başkan sahip çıktı!

GERÇEKİZMİR – Geçtiğimiz günlerde Bornova Belediyesi’ndeki işinden çıkarılan CHP İzmir İl Gençlik Kolu Eski Başkanı Sinan Sarıküse’ye, birlikte aynı dönem görev yaptığı CHP İzmir İl Eski Başkanı, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin sahip çıktı.

CHP'de yaklaşık 4 yıl il gençlik kolu başkanlığı yapan Sarıküse, Narlıdere Belediyesi’nde işe başladı.

Daha önce Bornova’da Belediyesi şirketi Personel A.Ş’de genel müdürlük yapan, Bornova Belediye Eski Başkanı Olgun Atila tarafında da geçtiğimiz aylarda sözleşmeli memur yapılan Sarıküse’nin sözleşmesi tek taraflı feshedilmişti.

Sarıküse’nin işten çıkarılması, parti örgütünde şaşkınlık yaratırken, özellikle gençlik kollarında siyaset yapan bir çok isim tarafından tepki çekmişti.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un, eski başkan Olgun Atila’ya yakın bir isim olan Sarıküse’yle çalışmak istemediği için Sarıküse’nin sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi.

Sarıküse’nin mağdur olmaması adına İduğ’un da girişimde bulunduğu öğrenilirken, Sarıküse’ye birlikte bir dönem il başkanı-il gençlik kolu başkanı olarak çalışan Ali Engin sahip çıktı. 

MESAJ YAYINLADI
Sarıküse, Narlıdere Belediyesi'nde göreve başladığını sosyal medya üzerinden şu sözlerle duyurdu:

Bir dönem o CHP İzmir İl Başkanımız Ali Engin, bense CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak omuz omuza partimize hizmet etmiştik, şimdi ise devlet yönetiminde omuz omuza Narlıdere Belediyemizde halkımıza hizmet etme onuruna erişeceğiz.Bornova Belediyesi'nde işten çıkarılma sürecimde partimi yıpratmamak adına herhangi bir açıklama yapmadım ve asla da yapmayacağım (gerçek dışı ithamlar resmi ağızlardan açıklanmadıkça) .Çünkü 4 yıllık başkanlığını yaptığım gençlik örgütleri kültürünün ne demek olduğunu tüm yoldaşlarım gibi özümseyenlerdenim.Önemli olan bu kültürü bilen birinin bize sahip çıkmasıydı ve Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin bize bu dönemimizde sahip çıkarak görev vermiştir.Şimdi bizden istediği partimizin halkçı politikalarını somutlaştırarak kentimize hizmet etmemizdir.Biz de bu güvene layık olmak adına liyakat ve sadakat ile Narlıdere'mize hizmet edeceğiz, bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz.Beni bu süreçte asla yalnız bırakmayan, örgüt kıymeti ve kimliğini bilerek arayan, soran insanlığı ile yanımda olan herkese teşekkür ederim. Geçmiş dönemde yüreğimizi harcadığımız Bornova'mızda da; görev yapmaktan gurur duyduğum bana güvenerek önemli görevler veren (2014-2019) Olgun Atila başkanıma, mesai harcadığımız kıymetli bürokratlara ve mesai arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler.İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, yöneticilerimize, kadın örgütümüze ve esas yoldaşlarım gençlik örgütümüze hassasiyetleri için ayrıca teşekkür ederim. Allah yolumuzda bizi mahçup etmesin.

 
Yol çalışmasında cürufa çevreci seti!
 
Göztepe deplasmanda lideri devirdi: 0-2
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornova lı kemal 29 Nisan 2019 Pazartesi 18:22

Ne kadar büyüttünüz şu sinanı. Birilerinin desteğiyle biryerlere gelmiş. Bi haltlar karıştırmış. Yeni gelen başkanda görmezden iş gelseydi. Bu yorumu yayınlamazsınız da neyse. Bornova da nekadar maaş alıyormuş. Maaşında ona göre ayarlasınlar bari. 17000tl diye duyduk ama.

Yorumu oyla      0      0  
Bornova62 27 Nisan 2019 Cumartesi 16:21

Sinan beyin genel müdürlükten sözleşmeli personelliği kabul etmesi zaten başlıca bir hata olmuş. Üst düzey yöneticiyken normal çalışan sıfatını neden kabul etmiş anlamış değilim. Ayrıca sinan beyi geri alırız ama 29 trilyonun hesabını versin öyle alalım demiş yönetim. Bu 29 trilyonu neden savcılık yada sayıştaya bildirilmemiş diye soranlar olucaktır. Asıl şimdiki yönetim chp ye leke gelmemesi medyada chpli yöneticilerin yolsuzlukla anılması partinin adı karalanmasın diye meseleyi kendi içinde tutmuşlar...

Yorumu oyla      0      0  
Bornovalı 27 Nisan 2019 Cumartesi 11:37

Gelen her başkan bunu yapıyor .çünkü kendi ekibini kuruyor.kendisine laf taşıyanları yanına alıyor .işin gerçeği ve siyaseti bu nedenle kendince şekillendiriyorlar.kimsede emeğe bakmıyor.emek veren çok az sayıda atama yapılıyor.parası olan ve genel merkezde savunucusu güçlü olan atanıyor.

Yorumu oyla      0      0  
Bornovalı 26 Nisan 2019 Cuma 21:20

İduğ’un ne gibi çabası olmuş sinan sarıküsenin mağduriyetini gidermek için? Tarih iduğ’yu kara kaplı defterine yazmıştır. Öte yandan örgütün başkanı Ali Engin kutluyorum sizi.

Yorumu oyla      0      0  
ÖrgütHamalı 26 Nisan 2019 Cuma 20:56

Bornova belediye başkanı alkollü araç kullanıp kaza yapanları işten atmaz ama partisine emek vermiş mücadele etmiş bir gencini işinden atar nie ondan önceki belediye başkanına yakın olmasından mış vay be... Partinin içinden gelen il başkanlığı yapmış millet vekili aday adayı olmuş partisinin gençlerine sahip çıkmış yürekli başkanlarımızda var helal olsun büyük başkan sana diğer Başkanlara örnek olsun bu davranışın...

Yorumu oyla      0      0  
Bornovalı 26 Nisan 2019 Cuma 20:45

Tebrikler Ali Başkana Bu partinin gençliğine sahip çıkması herkese örnek olmalı tabandan gelen başkanın örgüte ne kadar sahip olduğu herkese örnek olmalı birde tepeden gelen parasına güvenen başkanlarıda bu örgüt affetmeyecek onlarında bu partiye yaptıkları zararı partinin öz evlatları görüyor görmeyede devam edicek Sinan Başkan hakkı olanı almış Ali Engin başkanda onu görmemezlikten gelmemiş helal olsun Ali Başkana örgüt bir kez daha seni yüreğine bastı Partinin öz evlatlarına baskı yapan işinden eden başkanlara örnek olsun ??

Yorumu oyla      0      0  
Örgütün Öz Evladı 26 Nisan 2019 Cuma 20:36

Önce insanların ekmeğiyle oynayıp sonra vicdana yapıp mağduriyet gidermek için çabasına girmek mi? Nedense hiç samimi gelmedi. Partimizin evladı Sinan Sarıköse yanlız değildir. İduğ bu olayla gözümüzdeki tüm itibarını kaybetmiştir.

Yorumu oyla      0      0  
Gençlik Örgütü 26 Nisan 2019 Cuma 20:15

Haber de bir nokta dikkatimi çekti bornova bld. başkanı işten kovduğu bir insan için neden aracı olsun? aracı olacaksa neden kovsun ?Ali Engin Başkanımız kendi özgür iradesi ve örgütlülük bilinci ile sahip çıkmıştır Sinan Sarıköseye

Yorumu oyla      0      0  
İrfan 26 Nisan 2019 Cuma 19:57

Ben demiştim, çok geçmeden başka bir belediyede işe başlar diye... Normaldir, klasik siyasi ikbal taktikleridir bunlar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'den Kılıçdaroğlu'na 'geçmiş olsun' ziyareti!
CHP İzmir İl Örgütü, Ankara'ya giderek CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na şehit ...
CHP'li Beko'dan sert 'kıdem tazminatı' çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, kıdem tazminatıyla ilgili yapılması ...
Başkan Kırgöz'e Vekil Sındır desteği
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü ziyaret etti.
 
İYİ Parti'de Dervişoğlu'ndan kurultay çağrılarına tepki: Adama gülerler!
Dervişoğlu, partinin İzmir’deki kurucu üyelerini olağanüstü kurultay çağrısı ...
YSK'nın İstanbul kararı için son 1 hafta!
YSK, İstanbul seçiminde AK Parti ve MHP'nin itirazlarıyla ilgili ilçe ...
CHP'de 'büyük' zirve sonrası Soyer açıkladı: Sendika kuruluyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi ...
 
AK Parti'nin 'tek seçim tek sandık' formülü
31 Mart'ta karşılaşılan sorunlar nedeniyle yeni bir seçim mevzuatı üzerinde ...
CHP’de ‘büyük’ zirve: Soyer Ankara yolcusu!
CHP’de, 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen isimler Cuma günü ...
AK Parti İzmir'de yeni 'A Takımı' için 'özel' zirve!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atandığı günden itibaren yeni yönetimi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri