POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
23 Mayıs 2018 Çarşamba - 12:46

MHP İzmir'in adayları Karataş'ın iddialı mesajıyla vitrine çıktı!

MHP İzmir milletvekili adayları düzenlenen tanıtım toplantısında vitrine çıktı. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Karataş, "Adaylarımızın tamamı ülkücü hareketin evlatlarıdır. İzmir’imizin evlatlarıdır. Vekil adaylarımızın yanında bir nefer gibi çalışacağız. İzmir’den başarılı sonuçlar alacağız ve Allah’ın izniyle tarih yazacağız” dedi.

MHP İzmir in adayları Karataş ın iddialı mesajıyla vitrine çıktı!

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için gün sayarken, siyasi partilerin 600'er kişilik milletvekili aday listelerini açıklaması heyecanı bir kat daha artırdı. 

Süreçte Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) aday listelerini en erken teslim eden parti olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de adaylarını en erken tanıtan parti de oldu. 

MHP İzmir İl Teşkilatı, 27’nci Dönem Milletvekili adaylarının vitrine çıktığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Ege Üniversitesi Hastanesi içinde yer alan Anemon Ege Sağlık Oteli’nde düzenlenen programa MHP İl Başkanı Karataş, il yöneticileri, ilçe başkanları ve yöneticileri, milletvekili adayları ile çok sayıda partili katıldı.

BAHÇELİ'NİN HAKLILIĞI ORTAYA ÇIKTI!
Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Necat Karataş, Türkiye uzun yıllardır zor bir süreçten geçmektedir. Türkiye bölücü unsurlarla uzun yıllardır mücadele etmektedir. MHP geçmişten bu yana vatanın bölünmez bütünlüğünden yana çaba sarf ettiğini hepiniz biliyorsunuz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in de ne derece haklı olduğu ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz öncesi gerek PKK gerek aşırı uç ve ayrılıkçı odaklarla birlikte FETÖ’nün yapılanmasıyla ilgili Devlet Bahçeli Bey endişelerini ifade etmiştir. Ne derece haklı olduğu net bir şekilde anlaşılmaktadır. Cumhuriyet tarihinde rastlanılmayacak 15 Temmuz darbesiyle karşı karşıya geldik. Türk milleti ve devletinin ne derece tehdit altında olduğu o gün ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Türkiye’nin gidişatı daha net bir şekilde görülmüştür. Beka sorunuyla karşı karşıya olduğumuz net görülmüştür. Türkiye’nin güvenliği bir sürece götürülmesi bu ateş çemberinin sona ermesi için birilerinin bir şey söylemesi icap ediyordu. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen liderimiz Devlet Bahçeli bu çemberden yara almadan geçebilmemiz için milli mutabakata ihtiyaç vardır demiştir. Bunu iktidar partisine iletmiş ve görüş birliğine varılmıştır. Yine Devlet Bahçeli bu ittifakın adı Cumhur İttifakı olmalıdır demiştir ve milli olan herkesin burada buluşması gereklidir. Ayrıca Devlet Bahçeli Bey 2019 yılında yapılması gereken seçimler için, ‘bu tarih çok geç, erkenden güçlü bir hükümet kurulmalıdır, Türkiye 3 Kasım’ı bekleyemez’ düşüncesiyle 26 Ağustos’ta seçim yapılması teklifinde bulunmuştur. Bu ittifaka BBP de destek vermiştir” dedi.

MİLLET İTTİFAKI'NA SALVO! 
CHP, İYİ Parti, SP ve DP’yi tek çatı altında buluşturan Millet İttifakı’na ve bu ittifakın dışında yer alsa da muhalefet bloğunda bulunan HDP’yi hedef alan Karataş şunları söyledi: HDP destekli diğer ittifaka bakınca Cumhur İttifakı’yla mukayese etmek mümkün değildir. Cumhur İttifakı Türk Milleti’nin bekası için ortaya konulmuştur. Diğer taraftan millet adını koydukları ittifakta bunu söylemek mümkün değil. CHP, İP ve saadet partisinin özellikle PKK terör örgütünü uzantısı olan, Selahattin Demirtaş’a dahi özgürlük istemişlerdir. Bunları görünce cumhur ittifakının ne derece önemli olduğu ortaya çıkıyor. MHP’lilerin dillendirdiği bir konu var. Millet İttifakı’na bakıldığı zaman bölücü ve ayrıştırıcı unsurların beraber yürüdüğünü gördük. Vatandaş da bunları görecek ve ona göre oy verecek. Milli olan Cumhur İttifakı’nın adayı olan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oranda oyla seçtirtmeliyim diyecektir. MHP’yi de parlamentoda güçlü kılacağım düşüncesiyle olanca gücüyle destek vereceğim diyecektir. Buna yürekten inanıyoruz! 

İZMİR'DE TARİH YAZACAĞIZ!
Karataş ayrıca İzmir’de başarlı bir sonuç alacaklarını da dile getirdi. MHP İl Başkanı, "Fitne odakları normal tarihe kadar rahat durmayacaktı. Güven olmayacaktı. Güvenin olmadığı yerde ekonomiden, yatırımdan, din ve vicdan özgürlüğünden özellikle de demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. O nedenle halkın desteği güçlü bir şekilde desteğinin alınması gerekmektedir. MHP parlamentoda güçlü bir şekilde yer alacaktır. Türk Milleti’ne güveniyoruz. İzmir’de de milletvekili adaylarımız seçilecek mecliste yer alacak. Adaylarımızın tamamı ülkücü hareketin evlatlarıdır. İzmir’imizin evlatlarıdır. Her bir milletvekili adayına yürekten inanıyoruz. Genel başkanımızla grupta görev yapacak adaylarımızı göğsümüzü gere gere yollayacağız. Biz de vekil adaylarımızın yanında bir nefer gibi çalışacağız. İzmir’den başarılı sonuçlar alacağız ve Allah’ın izniyle tarih yazacağız” diye konuştu. 

MHP İZMİR BİRİNCİ BÖLGE ADAYLARI

Hasan Kalyoncu

Selahattin Şahin

Cihan Aslan

Bilgehan Ağbaba

Salim Arduçlu

Ali Peynirci

Ahmet Coşar

Saliha Gülce Gökçe

Erol Eroğlu

Günay Kambak

Fulya Güzelocak

Gökhan Çelik

Recep Ali Coşkun

Süleyman Sarı

MHP İZMİR İKİNCİ BÖLGE ADAYLARI

Tamer Osmanağaoğlu

Abdülkadir Bektaş

Yalçın Koçyiğit

Recep Akan

Ebubekir Sıddık Korkmaz

Ceyhun Kınlı

Barış Atila

Cumhur Bulut

Taşkın Işık

Mustafa Çintaş

Recep Onur Uzun

Fatih Yağmur

Fatih Arslan

Yüksel Güven

 
Büyükşehir’de flaş gelişme: Sendika ‘grev’ dedi!
 
Göztepe'de Tamer Tuna şokunun perde arkası: 2 hafta önce gitmiş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İl Başkanı Şengül: Ayrışmayı bir kenara bırakalım
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gönül Sofrası iftarlarına Selçuk ...
İYİ Parti Adayı Kerpişçi'den İzmir'e ilk mesajlar!
İYİ Parti ikinci bölge ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, ...
Erdoğan'ın ilk mitinginin yeri ve tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ilk mitingini 26 Mayıs ...
 
Başbakan İzmir'de İzmir adaylarını tanıtacak!
İzmir'de 1'inci bölge 1'inci sıradan milletvekili adayı olan Başbakan ...
Cumhurbaşkanı adaylarına ‘İnce’ jest!
CHP’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, tüm Cumhurbaşkanı adaylarının seçim kampanyasına destek verdi.
Kafe Siyaset'te gündem: Özkan'ın dönüşü!
Gazeteciler Avcı ve Dobrucalı, Kafe Siyaset programında CHP Genel Başkan ...
 
AK Parti Buca 'eski Ramazanları' yaşatıyor
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri ...
Kocaoğlu'ndan İzmir listesi hakkında ilk açıklama: Özkan için ne dedi?
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’nin İzmir milletvekili ...
CHP İzmir Milletvekili Bakan'dan çarpıcı 'liste' mesajları!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, listedeki ön sırasından, listede yer ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri