POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
9 Mart 2019 Cumartesi - 19:39

Seçim ofisine 'saldırı' sonrası Özkan'dan Bayraklı çıkarması: Ne mesaj verdi?

Bayraklı'da  CHP’nin seçim ofisine yapılan saldırı sonrası ilçeye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Osmangazi Mahallesi'nde seçim ofisinin açılışında konuştu. Özkan sert ve çarpıcı mesajlar verdi.

Seçim ofisine  saldırı  sonrası Özkan dan Bayraklı çıkarması: Ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR - Bayraklı'da  CHP’nin seçim ofisine yapılan saldırı sonrası ilçeye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Osmangazi Mahallesi'nde seçim ofisinin açılışına katıldı, saldırı ile ilgili mesaj verdi.  

Özkan, İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Sandal’la birlikte güvercin uçurdu. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer de katıldı.

ÖZKAN: KAZANDIĞIMIZ KESN Kİ PANİK VE TELAŞ VAR!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan şunları söyledi:

Sayın valimiz ile görüştük. Emniyet Müdürümüz  ile de görüşeceğim. Bu eşkiyalar kim ise onlar hemen bulunup gereken işlem yapılacak. Biz bunun takipçisiyiz. Gece gündüz eşkiyaya karşı uyanık olacağız.

Kazandığımız kesin ki sevgili başkanımızın bu işi bitirdiği kesin ki bu kadar panik ve telaş var. Bütün bunları elimizin tersiyle iterek, biz bu topraklarda kefensiz yatanların torunlarıyız. Biz o günden bu güne, cezaevlerinde süründürüle süründürüle, toplumda her güzel şey için adım attığımızda üstümüze geline geline bizi durdurmak isteyenlere karşı bugünlere geldik. Bugün barışın yanındayız, sevginin yanındayız. Biz bu kente aşk ile bağlıyız. Eksikliği tamamlayacağız. Aşkın  ve umudun kaybettiği görülmüş şey değildir. Aşkla ve umutla Bayraklı'dan, İzmir'den başlayarak Türkiye'yi bu karanlık günlerden kurtaracağız. Söz veriyoruz. Bizim karşımıza eşikyalıkla çıkanlar asla asla başarılı olamaz.

Buradan sesleniyorum. Eğer bu hareketlerine devam ederlerse  bacaklarını kırarız. Bir daha yapamazlar. Onun için kenti yönetenlere uyarıyorum.Bu eşkiyalara gereken dersi verecekler. Hiç kimse bizden kurşunla, eşkiyalıkla, dayak ile şunla bunla yılmamızı beklemesin. Biz bu yolculuğu birleşe birleşe ve direne direne kazanacağız.

Bütün siyasi rakiplerimizi, bu işe tevessül edenleri, ellerine silah verdiklerini uyarıyorum. Bunu devam ettirirlerse bu Türkiye'nin sağduyusuna, bu seçimin doğru düzgün yapılmasına kast etmek olur. Bayraklı'dan sesleniyorum.  İsmet Paşa’nın tabiri var. Eşkiyanın gece ne yapacağı belli olmaz. 'Dün gece yaptı, bugün azdı', bunun üçüncüsüne ne Valilik ne de Emniyet izin vermeyecek.’  Buradan kesin kararlılıkla söylüyoruz. Bunu karşısına topyekun çıkarız.

Bayraklılar ile buluşmak adına Ankara'dan geldim..'Biz sevginin, barışın ve demokrasinin dışında hiçbir şeye tenezzül etmeyiz'  Biz incinsen de incitme diyen bir gelenekten geliyoruz. Ama bizim için de bir sınır var. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.Partimize bayrağımıza çocuklarımıza el uzatanın elini kırarız. Bunun için herkes haddini bilsin. Bu seçim yarışı içinde sağduyu ile demokratik sonuca katlansın. Kazanmakta var kaybetmekte. Hep kazanacaksın diye bir kural yok. Milleti aç bırakacaksın gene kazanacaksın, işsiz bırakacaksın gene kazanacaksın kentleri beton yığınına çevireceksin gene kazanacaksın. Öyle börek yok dünyada. Biz kazanacağız, biz! Şunu bilin gönlümüzde canımızda sizinle birlikte. Biz burada sevgiyle saygıyla bir seçimi tamamlayacağız. Bayraklı’da İzmir’de Türkiye’de aşkla ve umutla bu seçimin galibiz. Size söz veriyorum. Biz kazanacağız.

CHP sakin güçtür. Onun karşısına silahlı külahlı çıkan olursa ne olur sabrımızı zorlamasınlar. Biz Bayraklı’nın demokratik ortamına yakışan şekilde birleşerek çoğalarak kazanacağız. Bu yolda geldiğimiz yer başarının kendisidir. Başkanımızla meclis üyesi adaylarımızla etle tırnak gibi olacağız.

SOYER: DEMOKRASİNİN KILCAL DAMARLARINI AÇACAĞIZ!

CHP Osmangazi Seçim Ofisi açılışında konuşan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ise İzmir'in demokrasinin kalesi olduğunu belirterek, "İzmir'in Türkiye'yi değiştirdiğini göreceğiz. Demokrasiyi bu kentin kılcallarına taşıyacağız. Herkes aynı miktarda seviyor bu şehri. Demokrasinin kılcal damarlarını açacağız. Bu şehrin olağanüstü potansiyelini ortaya çıkaracağız. Önceliğimiz arka sokaklardır. Kentsel dönüşüme Cengizhan ve Nafiz Gürman mahallelerinden başlıyoruz. Kentin ekonomisinin büyümesi için çalışacağız. Biz siyaseti bundan yapıyoruz. Bu yaşam kalitesini hak etmiyoruz. Bu hikaye kader değil. Başka bir İzmir başka bir Türkiye mümkün. Ayaklarımızın üstüne kalksak bu hikaye değişir" dedi.

 
CHP'nin seçim ofisine saldırıya AK Parti'den kınama ve 'zübük siyaset' çıkışı!
 
'Andromeda davası'nda tüm sanıklara beraat
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin seçim ofisine saldırıya AK Parti'den kınama ve 'zübük siyaset' çıkışı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Bayraklı Yamanlar Mahallesi’ndeki ...
CHP İl Başkanı Yücel'den 'saldırıya' tepki: Korkup geri atmayız!
İzmir'in Bayraklı İlçesi Yamanlar mahallesinde açılan, Cumhuriyet Halk ...
Zeybekci'den Kemeraltı vaadi: İzmir'in kalbi, markası olacak!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ...
 
CHP'nin seçim bürosuna saldırı sonrası başkan adayı ve ilçe başkanından ilk açıklama
İzmir'in Bayraklı ilçesinde CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ne otomobilden ...
AK Partili Baran'dan Soyer'e 'farkındalık' kontrası!
AK Partili Ahmet Uğur Baran, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
İzmir'de CHP'nin seçim bürosuna silahlı saldırı: 2 yaralı...
Bayraklı ilçesinde, CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ne bir taksiden ...
 
Soyer'den '2. Cemre': 28 proje ve Zeybekci'ye gönderme!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in, ...
Durmaz 2 bin kadınla buluştu, projelerini anlattı
CHP Aliağa Belediye Başkanı Özcan Durmaz, düzenlediği kahvaltıda Aliağalı ...
Çavuşoğlu'ndan çarpıcı İzmir çıkışı: Belediye hizmetleri açısından...
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur'da yaptığı konuşmada, İzmir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri