POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
İYİ Parti yarın kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak
27 Ocak 2019 Pazar - 17:03

Bahçeli'den Yıldırım'a ziyaret: Ne mesaj verdiler?

MHP lideri Bahçeli, TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım'ı Kavacık'taki seçim ofisinde ziyaret etti. Yıldırım, ziyaret öncesinde seçim ofisine ailesine ait klasik otomobili kullanarak geldi.

Bahçeli den Yıldırım a ziyaret: Ne mesaj verdiler?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Binali Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve arkadaşlarının, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak kendisini seçim çalışma ofisinde ziyaret etme nezaketinde bulunduğunu belirterek, teşekkür etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin ziyaretinin Cumhur İttifakı'na güç verdiğini vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Cumhur İttifakı esasen Sayın Genel Başkan'ın ve Başbakanlığım döneminde başkanlık sistemine geçiş çalışmalarıyla başlayan bir ittifaktır. Hatta ondan önce alçak FETÖ darbe girişimi sonrası ülkenin beka meselesi olarak ortak bir anlayışla başlatılan bir harekettir. Daha sonra Anayasa değişikliği, akabinde halk oylaması ve nihayet 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu birliktelik devam etmektedir. Bugün de 31 Mart'ta yapılacak belediye başkanlığı yani yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak ülke genelinde kapsamlı bir iş birliği sürdürmektedir. Ülkemizin, milletimizin aydınlık yarınları için bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. İstanbul halkına hizmet etmek, Hazreti Peygamberin müjdesine mazhar olmuş bu şehrin şehrülemini olmak, büyük bir payedir. Bunun için canla başla çalışacağız. İstanbullu vatandaşlarımızın gönlüne girmenin mutlaka bir yolunu bulacağız."

"İSTANBUL'A BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Türk siyasi hayatında devlet adamlığı vasfıyla değişik alanlarda büyük hizmetler sunan değerli bir şahsiyetin İstanbul'da büyükşehir belediye başkan adayı olarak takdiminin kendilerini çok memnun ettiğini ve gururlandırdığını söyledi.

Bahçeli, "Bugün MHP'nin değerli milletvekilleri ve teşkilat yöneticileriyle beraber İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız ve TBMM'nin Başkanı olarak da görevde bulunan bu değerli şahsiyeti yerinde ziyaret ederek başarılar diledik. MHP olarak buradan kesinlikle ifade ediyorum; her teşkilat, her teşkilatın değerli üyeleri Sayın Binali Yıldırım Bey'in etrafında kenetlenerek, onu şehrülemin olarak tarihi seyirdeki anlamlı İstanbul'a başkan olarak görmek istiyoruz. Allah yolunu açık etsin."

ZİYARETTEN NOTLAR

Binali Yıldırım, Kavacık'taki seçim ofisine ailesine ait "24 FF 224" plakalı klasik otomobili kullanarak geldi. Yıldırım, otomobilinden indikten sonra kendisini bekleyen basın mensuplarıyla tokalaşarak selamlaştı.

Yıldırım, kendisine adaylığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi seçim ofisinin girişinde karşıladı. Bahçeli ve Yıldırım, basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf almasının ardından seçim ofisine geçti. 

Ankara'dan "06 MHP 01" plakalı makam aracıyla gelen Bahçeli'yi de, Çamlıca gişelerinde TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, milletvekilleri ve partililer karşıladı.


Aracından inen Bahçeli, kendisini karşılayanlarla tek tek selamlaştıktan sonra Yıldırım ile görüşmek üzere Kavacık Seçim Ofisi'ne geçti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, bazı AK Parti ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

 
Aday gösterildiğini annesini toprağa verirken öğrendi
 
Altay bitime bir dakika kala yıkıldı: 1-1
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aday gösterildiğini annesini toprağa verirken öğrendi
İYİ Parti'nin İzmir'in Kiraz ilçesinden aday gösterdiği Mehmet Emin Avşar, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya adaylarını açıkladı
'AK Parti Antalya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuşan ...
CHP'de kritik PM'nin İzmir raporu: 23 aday daha belli oldu
CHP'de Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ...
 
Partilerin oy pusulası sıralaması belli oldu
Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin ...
Çavuşoğlu: Arkasında PKK'nın olduğunu biliyoruz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırıyla ilgili ...
''PKK insan kaçakçılığı ve 'uyuşturucu' örgütüdür''
İçişleri Bakanı Soylu, "Hiç kimse bana PKK'nın etnik terör örgütü falan ...
 
İYİ Parti Tire Adayı Duran'dan ilk mesaj: Parti rozeti olmayan...
CHP’nin İzmir’de aday çıkarmayıp İYİ Parti’nin adayına destek vereceği ...
Kuzey Irak'taki saldırıya ilişkin kritik açıklama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak'ın kuzeyinde Türk ...
Ve CHP'nin İzmir adayı resmen belli oldu
Kritik MYK ve PM toplantılarının ardından merakla beklenen karar resmiyet ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri