POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
24 Eylül 2018 Pazartesi - 20:47

CHP Aliağa'da Büyükşehir Meclis Üyesi Güngör aday adaylığını ilan etti!

MHP'li Serkan Acar'ın belediye başkanı olduğu Aliağa'da Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi işadamı Erol Güngör, partisinden Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı.Aliağa Belediyesi'nin iyi yönetilemediğini ifade eden Güngör, " Yıllardır Aliağa’mıza farklı alanlarda hizmet ettim ve bundan hep gurur duydum. Bugün de Aliağa belediye başkan aday adayı olarak, ekibimle birlikte Aliağa’mızı yönetmeye talibiz" dedi.

CHP Aliağa da Büyükşehir Meclis Üyesi Güngör aday adaylığını ilan etti!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) gönlünde belediye başkanlığı yatanlar bir bir aday adaylığı açıklamasında bulunuyorlar.

MHP'li Serkan Acar'ın belediye başkanı olduğu Aliağa'da Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi işadamı Erol Güngör, partisinden Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimde aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP ilçe binasında gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasına örgütten katılım yoğun olurken, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da Güngör’ün açıklamasında hazır bulundu.

Güngör açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “ALİAĞAMIZI YÖNETMEYE TALİBİZ”

“Uzun yıllardır Aliağa da yaşıyorum. Farklı sektörel alanlarda faaliyet göstermenin yanı sıra, çeşitli demokratik kitle örgütlerinde görev almaktayım. Gençliğimden bu güne Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferiyim. Çünkü bilime ve akla inanan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği yolda yürüyen tek parti olduğundan.  Bende bu partinin bir parçası olmaktan her zaman onur duyuyorum. Yıllardır Aliağa’mıza farklı alanlarda hizmet ettim ve bundan hep gurur duydum. Bu gün de Aliağa belediye başkan aday adayı olarak, ekibimle birlikte Aliağa’mızı yönetmeye talibiz. Tabi ki bunu sizlerin desteği ve katkısıyla yapabiliriz.”

“ALİAĞA İYİ YÖNETİLMİYOR”

Aliağa’nın iyi yönetilmediğini belirten Güngör, “Aliağa’nın iyi yönetilmediği hepimiz tarafından bilinmekte. Bugün belediye adeta borç batağına saplanmış durumda. Belediyenin şuan için kesinleşmiş 86 milyon, kesinleşmemiş borcu ile birlikte 150 milyon Türk lirası civarında borcu bulunmaktadır. Aliağa, tarihinin hiç bir döneminde bu kadar borca saplanmamıştı. Mevcut yönetim hala buna aldırış etmeden, har vurup harman savurmaktadır. Örnek verecek olursak; çok uzağa gitmeye gerek yok! Daha geçtiğimiz aylarda değeri 400 -500 milyon Türk lirası olan bir arsayı yandaşına 12 buçuk milyon gibi komik bir rakama peşkeş çekmişti. İnanın bunları yaparken yüzleri bile kızarmadı.  Aliağa’mızı, hiç bir CHP’li bu kadar fütratsızca, borç batağına sokamazdı. Aliağalının olan bir malı haraç mezat satmazdı, satamazdı!” dedi.

“AMACIMIZ SOSYAL BELEDİYECİLİK”

Aliağa’ya gereken değer verilerek yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Güngör; “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bir kitle partisiyiz. Ortak yönetimden yana tavrımız ve duruşumuzla sosyal belediyecilik anlayışını tekrar Aliağa’ya getirip, halkımızla birlikte Aliağa’mızı yönetmeye talibiz.

“HAKKIMIZ OLAN İKTİDARI GERİ ALACAĞIZ”

Hedeflerinin Aliağa’yı, Aliağalılarla yönetmek olduğunu belirten Güngör; “Yaşadığımız ülke ve Aliağa’mız gün geçmiyor ki; “her geçen gün karanlığa çekiliyor, sürükleniyor. Biz, bunu her alanda hissedebiliyoruz.  Aliağa’nın aydınlık yüzü olan bizler, buna artık bir dur demeliyiz ve diyeceğiz de. Sabredin, sabırlı olun. Önümüzde seçimlere çok az bir zaman var. Partimiz, 2014 yılında yaşadığı içsel sorunlar nedeniyle, ilçeyi teslim etti. Ancak, önümüzdeki süreçte Aliağa’da, halkımızla birlikte iktidarı geri alacağımızdan eminiz. Partimizin adayı her kim olursa olsun, ona saygı duyarak arkasında güçlü bir birliktelik yaratıp, hakkımız olan iktidarı geri alacağız” dedi.

EROL GÜNGÖR KİMDİR?

1958 yılında Kars’ın, Arpaçay ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. 1980 yılında Ankara Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. 2005-2009 Aliağa Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. 2009-2013 yılları arası Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanvekilliği yaptı. 2013-2017 döneminde ve 2019 yıllında yapılan son seçimde Aliağa Ticaret Odası Meclis üyesi olarak devam etmekte. 2013 yılından bu güne Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi. 2013 yılında bu yana Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) Müteşebbis Heyeti’nde görev almakta. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Aliağa Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2015’ten bugüne Cumhuriyet Halk Partisi İl Delegesi.  Aliağa’da faaliyet göstermekte olan GÜN-SUN ENERJİ, ER-ME TAŞIMACILIK ve AR-SEN KİMYA’NIN Yönetim Kurulu Başkanı.

 
ABD'den flaş 'Brunson' açıklaması
 
EBSO Başkanı Yorgancılar: Bu fırtına da dinecek ama...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu
Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
Erdoğan Malcolm X'in kızlarını kabul etti
BM 73. Genel Kurulu görüşmelerine katılmak için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı ...
DSP İzmir'de ilginç gelişme: Başkan istifa etti, 1 hafta sonra geri döndü!
İzmir'de geçen salı günü il başkanlığı görevinden istifa eden DSP İzmir ...
 
CHP’li Serter’den isimleri Büyükşehir için geçen Özgener ve Yorgancılar için net mesaj!
CHP İzmir Milletvekili Serter, Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programına ...
MHP'nin af teklifi Meclis'te: O suçlar kapsam dışı!
MHP 162 bin 989 tutuklu ve hükümlünün yararlanacağı af teklifini TBMM ...
CHP'li Kılıç: Gösterge 3600'ün takipçisiyiz
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
 
CHP'li Polat 'özel çocukların' sorunlarını Meclis'e taşıdı
CHP’li Polat, otizmli öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları TBMM gündemine ...
Şengül'den çarpıcı mesaj: CHP'li kardeşim de kullanıldığını hissediyor!
AK Parti İl Başkanı Şengül, 48 saat içerisinde 9 ilçede Danışma Meclisi ...
AK Parti İzmir’de kritik mesai: O isim teşkilata fikrini soracak!
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Yağcı bugün ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri