POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
13 Şubat 2018 Salı - 14:15

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Şimdi istifa edecek misin?

Grup toplantısında konuşan CHP Lideri, "Man Adası belgelerini açıklamıştım. Kaçtı cevap vermedi. Bunların tamamı sahte dedi sonunda. Seni önüne gelen herkes kandırır ama bu gariban kardeşini kimse kandıramaz. Biz kimsenin oyuncağı ve maşası olmayız. Savcılığa verdik. Savcı diyor ki verilen belgelerle MASAK'ın araştırdığı belgeler aynıdır.  Şimdi soruyorum, istifa edecek misin? Biz 50 sefer araştırmadan konuşur muyuz?" dedi.

Kılıçdaroğlu ndan Erdoğan a: Şimdi istifa edecek misin?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"21. yüzyılda gazetecilerin eline kelepçe vurmak insanlık ayıbıdır. Sen misin yazı yazan kalem oynatan deyip gazetecilerin eline kelepçe vurup mahkemeye çıkarırsanız... Kimse endişe etmesin bu gazetecilerin yanındayız. Bugün Enis Berberoğlu yargılanıyor. Nasıl bir sonuç çıkacak bekliyoruz. Elde hiçbir somut belge döküman yok. Bir merkezden alınan talimatla Enis Berberoğlu esir konumunda. 

Man Adası belgelerini açıklamıştım. Kaçtı cevap vermedi. Bunların tamamı sahte dedi sonunda. Seni önüne gelen herkes kandırır ama bu gariban kardeşini kimse kandıramaz. Biz kimsenin oyuncağı ve maşası olmayız. Savcılığa verdik. Savcı diyor ki verilen belgelerle MASAK'ın araştırdığı belgeler aynıdır.  Şimdi soruyorum, istifa edecek misin? Biz 50 sefer araştırmadan konuşur muyuz?

Seni her önüne gelen aldatır, ilkokul mezunu çocuk bile aldatır. Memleketin ekonomisi perişan vaziyette. Gel çık karşıma diyorum, çıkmıyor. Korkuyor. Neden çıkmıyor biliyor musunuz? Her firavunun bir Musa'sı vardır. Bu firavunun da Musası benim. 1 milyon 293 bin vatandaşımız bankalar tarafından borçlarını ödeyemedikleri için kara listeye alınmış durumda. Bir kararname çıkart faizi sıfırla. Yaparsan gelip saraya seni kutlayacağım. Yapamaz, çünkü yakasını tefecilere kaptırmış durumda. Borç para lazım, yoksa ekonomi dönmüyor tefecilere hizmet eden bu iktidardır. Bu mantıkla gidildiği sürece enflasyon tek haneli rakama inmez. Sadece İstanbul'da bir milyonun üstündeki hanenin suyunu ve doğalgazını kestiler.

Kerkük'te Türkmenler sistemli bir şekilde öldürülüyor. En son ocakta 2 değerli Türkmen lider öldürüldü. Hükümetten bir laf duydunuz mu? Recep Bey bir şey söyledi mi, haberi bile yoktur. Bunları dile getiren kim, biziz. Bunlara sahip çıkan kim, biziz, Suriye'deki Türkmenlere sahip çıkan kim, biziz. Çünkü biz halkın partisiyiz, milletin çıkarlarını koruruz. 

Bir devleti güçlü kılan ekonomisidir. Ekonomi güçlüyse yakanızı tefecilere kaptırmadıysanız güçlüsünüzdür. Herkes çalışacak, herkes üretecek. Herkes Türkiye'nin üretiminden ve gücünden bahsetmeli. 

Ordumuzun Afrin'de yaptığı harekatı destekledik, ilk günden itibaren. Afrin'de zor şartlarda mücadele ediliyor. Bu mücadele Erdoğan'ın mücadelesi değildir. Ordu hepimizin ordusudur. Bunu adı vatani görevdir, parti görevi değil. Şimdi siz vatani görevi parti görevine dönüştürmek istiyorsunuz. Buna izin vermem, kusura bakma. 

Son 15 yılda Türkiye'nin DNA'sı ile oynandı, ordu ve milli eğitimde. Darbeyi kim yaptı, FETÖ'nün ordu içinde yuvalanmasını sağlayanlar hangi şerefsizlerdi? Genelkurmay Başkanı'nı terörist diye hapse attılar. Hangi şerefsizler terörist diye hapse attı. Kalkmış bana şeref ve namustan bahsediyor. Şeref ve namus yoksunu şeref ve namustan bahsedemez. 

Cumhuriyet tarihinde ilk kez 4 kuvvet komutanı istifa etti. Terörle mücadele edecek orduya müdahale etmeyin dediler. Süleyman Şah Türbesi'ni kaçıran adamdan kahraman mı olur? Dünyanın en korkak adamıdır. Sen Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en korkak adamıdır. Bir insan kendi toprağından kaçar mı? Sen Süleyman Şah Türbesi'ni kaçırırken IŞİD ile işbirliği mi yaptın yoksa korktun mu?

Afrin operasyonundan önce muhataplarıyla görüşen Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı vardır. Siyaset devreye girmemiştir. Afrin operasyonu devletin operasyonudur, bir partinin değil. Bu ikisi Türkiye'nin bekası için operasyonun gerekliliğini anlatmışlardır."

 
Afrin'de bir köy daha teröristlerden temizlendi!
 
İzmir Eski Milletvekilinin kızı 'Zeytin Dalı'nı İngilizce rap ile anlattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Başbuğ'a tepki: Gereği yapılacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kıbrıs'ta ve Ege'de haddini aşanları yanlış hesap ...
İYİ Parti İzmir'de ilk toplantı: Dervişoğlu'ndan İzmir iddiası ve ittifak salvosu!
İYİ Parti’nin İzmir İl Binası’nda ilk basın toplantısı gerçekleşti. Genel ...
Bahçeli'den CHP ve İlker Başbuğ'a sert tepki!
Afrin şehidi Musa Özalkan'ın emekili ikramiyesine ve otomobiline haciz ...
 
A Takımı ve ezeli rekabet
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun merakla beklenen MYK’sının İzmir özeli beni şaşırtmadı...
Başbakan Yıldırım Merkel ile görüşecek
Başbakan Yıldırım, 15 Şubat'ta Almanya Başbakanı Merkel ile Berlin'de bir araya gelecek.
Erdoğan: Afrin dediğimiz an millet hazır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, ...
 
Sürekli’den CHP Karşıyaka’ya taziye ziyareti
AK Parti İzmir Milletvekili CHP’nin emektar ismi Ertam Özen’in vefatı ...
Başbakan Yıldırım: ABD artık aklını başına toplamalı!
Başbakan Yıldırım, ''Afrin bölgesini de terör oluşumlarından temizleyeceğiz ...
CHP’de yeni ‘A Takımı’nın tek ‘İzmirlisi’nden ilk mesaj: Umudu yeşerteceğiz!
CHP’de 18 kişilik yeni MYK’ya İzmir’den seçilen tek isim olan Milletvekili ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri